Na Pobusani ponedeljak poseban režim ulaska automobila u beogradska groblja: Koja su tačno pravila?

JKP „Pogrebne usluge" Beograd apeluje na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/congerdesign

Sutra, na Pobusani ponedeljak, na groblja Novo bežanijsko, Orlovača, Lešće i Zbeg, neće biti dozvoljen ulazak automobilima od 7 do 15:30 časova, dok će na Novom, Centralnom, Starom bežanijskom, Banjičkom, Zemunskom i Topčiderskom groblju važiti potpuna zabrana ulaska za automobile na Pobusani ponedeljak.

Na Centralom i groblju Zbeg, a po potrebi i na Novom groblju će za Pobusani ponedeljak biti organizovan prevoz službenim automobilima preduzeća, u periodu od 7 do 15 časova.

Povodom predstojećeg Pobusanog ponedeljka, JKP „Pogrebne usluge” Beograd apeluje na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike.

– Posebno skrećemo pažnju roditeljima sa malom decom, da vode računa o njihovom kretanju i da se ne odvajaju prilikom posete groblju. Na groblje je zabranjen pristup deci mlađoj od 10 godina bez pratnje odraslog lica. Molimo posetioce grobalja da ukoliko uoče opasnost od pada spomenika, o tome obaveste Upravu groblja – rekli su iz JKP “Pogrebne usluge”.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar