Duljaj otkrio sa kim se čuo poslednjeg dana kada je bio trener Partizana: “Drugi nisu imali hrabrosti”

Bivši strateg crno-belih ispričao je do detalja njegov razgovor sa Milošem Vazurom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/Arena Sport TV

Otkaz Igoru Duljaju uputila je uprava Partizana, ali ga je samo generalni direktor Miloš Vazura pozvao u tim trenucima, izjavio je bivši trener crno-belih u emisiji Wish&Goal koju vode Nebojša Višković i Gojko Andrijašević.

Istakao je Duljaj još jednom da je u Partizanu boravio isključivo iz ljubavi prema klubu.

“Niko nije došao u Partizan zbog interesa, ni Bata Mirković, ni Ivan Tomić, ni Gordan Petrić. Došli su iz ljubavi prema Partizanu. Svi oni su finansijski nezavisni i poseduju ljudske kvalitete. Ušli su u Partizan iz čiste ljubavi, kao i ja. Nisam podneo ostavku. Jedino me je generalni direktor pozvao, drugi nisu imali hrabrosti”.

Ispričao je Duljaj i kako je protekao razgovor sa Milošem Vazurom:

“Pozvao me je i rekao mi da rezultati nisu dobri na šta sam ja rekao njemu: „Miloše, ako misliš da ću da podnesem ostavku, neću. Neću, jer znam da mogu da izguram ovu priču do kraja, imam snage i želje. Rekao mi je i da igrači ne reaguju na mene što nije tačno, pa su i neki drugi ljudi želeli da potvrde priču da mene svlačionica ne želi što je totalni nonsens. Toliko sam poruka dobio od igrača, privatno i javno. Kada čovek gubi svlačionicu to se vidi na terenu. Daću vam primer Bibarska Natha. Čovek od 36 godina mislim da nikada nije dao sebe kao protiv TSC-a kada smo izgubili. Ta priča pada u vodu samim tim”, poručio je Duljaj.Izvor: Sportklub.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar