Dnevni horoskop za 3. maj: VAGAMA sledi uvećanje zarade, RAKOVI da budu oprezni u saobraćaju

Saznajte šta vam Mesec u Ribama donosi za petak 3. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima..

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Brooke Lark

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama čini vas nervoznijim i rasejanijim, jer pokušavate da sve obaveze završite na vreme. Voljena osoba vam pruža podršku u vezi sa jednom poslovnom odlukom. Slobodnim Ovnovima se udvara zauzeta osoba.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Mesec tranzitira preko Saturna u Ribama što podstiče vašu ambiciju ukoliko se bavite nekim alternativnim vidom lečenja, farmacijom, arheologijom, trgovinom antikvitetima. Oslonite se na jednog Raka. Ljubavni partner želi da vas prijatno iznenadi.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u astrološkom polju karijere čini vas podložnijim stresu, ali ne bi trebalo da brinete jer ćete imati pomoć sa svih strana. Emotivni partner je sklon preterivanju i dramatizovanju nekih situacija.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec tranzitira preko Saturna donoseći vam zaradu preko saradnje sa osobama iz inostranstva i putovanja. Slobodnim Rakovima smeši se susret sa atraktivnom osobom koja će ih očarati na prvi pogled. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Sa konjunkcijom Meseca i Saturna u polju finansija ali i rizika, zarada koju očekujete može biti nešto manja. Slobodni Lavovi, na proslavi ili rođendanu, mogu da upoznaju šarmantnu Vagu ili harizmatičnog Strelca. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Mada je Mesec blizu Saturna u polju partnerstva, što obično donosi probleme i u ljubavi i na poslu, sada imate veliku podršku jednog Bika ali i Riba. Vaša tolerancija prema saradnicima kao da nema granice. Glavobolja.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Saturna, pod uticajem mnoštva planeta iz Bika, najavljuje uvećanje zarade preko nekretnina, građevinarstva, organske proizvodnje, poslova u vezi s lepotom i negom.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Mesec, simbol emocija i raspoloženja, tranzitira preko Saturna u kući ljubavi, pod uplivom četiri planete iz Bika, donoseći vam susret ili kontakt sa starom simpatijom. Mlađi članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Saturna, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiče vaše ambicije u vezi sa porodičnim biznisom. Susret sa osobom koja često putuje ili živi u inostranstvu. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Preko vašeg vladaoca Saturna tranzitira Mesec što povoljno utiče na Jarčeve koji se bave pisanjem, intelektualnim i poslovima koji podrazumevaju česta putovanja. Pazite da neka vaša poruka ne ode na pogrešnu adresu. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mada prelazak Meseca preko vašeg suvladaoca Saturna usporava realizaciju poslova, očekuje vas uvećanje prihoda sa više strana. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga preko interneta, na putu ili predavanju. Glavobolja.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa četiri planete u Biku, među kojima je i vaš suvladalac Jupiter, što vam donosi novac preko stranaca. Zauzete Ribe očekuje susret sa nekim o kome već duže vreme maštaju.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar