Vučić se sastao sa Lipsovom: “Otvoreno o svim pitanjima koja trenutno opterećuju odnose Srbije i Nemačke”

Među temama su bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Patricijom Lips, zamenicom šefa poslaničkog kluba CDU/CSU u Bundestagu, zaduženom za evropsku politiku i pitanja ljudskih prava.

“Sa @lips.cdu otvoreno o svim pitanjima koja trenutno opterećuju inače odlične odnose Srbije i Nemačke, kao i o jačanju saradnje u brojnim oblastima.

Pojasnio sam pozicije Srbije o zajedničkim temama od interesa i istakao privrženost naše zemlje #EU integracijama, kao i daljem snaženju ekonomskih i bilateralnih odnosa sa Nemačkom, o čemu sam imao odlične razgovore sa Fridrihom Mercom, predsednikom CSU u Minhenu, kao i sa premijerom Bavarske Markusom Zederom prilikom njegove nedavne posete našoj zemlji.

Svakako, među temama su bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije, a posebno u domenima vladavine prava i unapređenja demokratskih procesa, kojima je Srbija iskreno posvećena”, napisano je u opisu objave na zvaničnom Instagram nalogu predsednika “Budućnost Srbije AV”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar