Sedela je pored prozora sa ćerkom u avionu, pa snimila vrlo ČUDAN OBJEKAT na nebu iznad Njujorka (VIDEO)

Američki mediji su "digli prašinu" oko Mišelinog snimka, a javio se još jedan putnik koji je video ovaj nepoznati leteći objekat

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube@NewsNation

Snimak nastao ovih dana iznad Njujorka, privukao je veliku pažnju javnosti i američkih medija.

Glavna akterka ovog događaja je Mišel Rejes, koja je 25. marta sa svojom maoletnom ćerkom putovala avionom, koji se u trenutku događaja nalazio iznad njujorškog aerodroma La Gvardija.

Tokom leta, ona je sedela na sedištu pored prozora i snimala je svojim telefonom prizore koji su se videli kroz avionski prozor. Tom priliko, sasvim slučajno je usnimila jedan veoma neobičan i čudan objekat koji kao da je levitirao na nebu iznad Njujorka. Objekat je imao četvrtst oblik, bio je tamne boje i nije ličio ni na jednu poznatu letelicu koju bi Mišel mogla da prepozna i identifikuje, te je pomislila da hitno treba da obavesti Federalnu upravu za vazduhoplovstvo (FAA).

“Kada sam shvatila da imam ovako nešto na video snimku, prva stvar koju sam uradila bila je e-poruka FAA”, objasnila je, jer se uplašila da je objekat nešto “što je možda nekakva bila opasnost po nacionalnu bezbednost”.

Apsolutno nikakav odgovor ni reakciju na ovu prijavu nije dobila, što ju je navelo da se obrati organizacijama koje se bave istraživanjem NLO-a.

Takođe, Mišel je svoj video objavila na društvenim mrežam i on je tokom proteklih mesec dana, jedan od najviralnijih snimaka na internetu. Dogodila se još jedna interesantna stvar – još jedan putnik je potvrdio da je i on video ovaj čudan objekat na nebu.

Za slučaj Mišelinog snimka su se veoma zainteresovali američki mediji, pogledajte u videu kako oni izveštavaju o tome, kao i intrigantan Mišelin snimak iz aviona, na kojem se lepo vidi neidentifikovani leteći objekat:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar