Đoković ne žuri kada je u pitanju novi trener: “Doneću odluku u narednih nekoliko nedelja ili meseci”

Nole je naglasio da o tome razmišlja i da će uskoro saznati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Eurosport

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još uvek zvanično nema trenera nakon rastanka sa Goranom Ivaniševićem.

Nole od tada trenira sa svojim dobrim prijaeljem Nenadom Zimonjićem i sve je ukazivalo na to da će saradnja dvojice Srba biti za stalno, ali to još nije izvesno.

Podsećanja radi, nakon projekcije filma o Nikoli Piliću, Novak je govorio da je jedna od opcija i da nema trenera. On u svojoj karijeri nikada nije bio bez trenera pa se postavlja pitanje kako bi to izgledalo.

Nakon dodele nagrade “Laureus”, koja mu je po peti put u karijeri pripala, Đoković je rekao da o toj temi uveliko razmišlja.

“Još uvek se pitam da li mi je potreban trener ili ne. Razmišljam o raznim stvarima. Bio sam sa Nenadom Zimonjićem i napraviću konačnu odluku u narednih nekoliko nedelja ili meseci. Igrao sam profesionalni tenis preko 20 godina i imao razne timove i trenere. Ne mislim da mi ne treba trener ili fizioterapeut, jer je tim taj koji je na kraju formula za uspeh. To je ono što te čini boljim, ali ja sam trenutno u fazi u karijeri gde se pitam da li je jedna od opcija i da budem bez trenera” – rekao je Đoković za “Mundo deportivo”.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar