Dnevni horoskop za 22. april: BLIZANCIMA je potreban oprez u potpisivanju dokumenata, ŠKORPIJE muči nesanica

Astro saveti za ponedeljak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/rawpixel.com

OVAN

Mesec prelazi preko Vage, znaka partnerstva, praveći opoziciju sa vladaocem vašeg znaka Marsom, što vas podstiče na akciju, ali vam donosi i probleme zbog posesivnosti voljene osobe. Slobodne Ovnove očekuje susret sa Vodolijom.

BIK 

Mesec u Vagi obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i novca, zbog čega bi trebalo dapovedete više računa o troškovima. Slučajan susret sa vodenim znakom može da preraste u nešto ozbiljnije.

BLIZANCI 

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, čini vas sklonim subjektivnim zaključcima, a samim tim i pogrešnim odlukama. Budite oprezniji tokom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Upoznavanje sa Ovnom preko interneta.

RAK 

Aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju privatnog života donose vam trzavice i rasprave sa partnerom i članovima porodice. Pozicija Marsa, vladaoca vašeg ljubavnog života, slobodnim Rakovima nagoveštava susret sa umetnikom.

LAV 

Mesec u izazovnom aspektu sa Merkurom čini vas sklonim subjektivnim procenama, a samim tim i nelogičnim odlukama. Poslovna saradnja sa emotivnim ili poslovnim partnerom donosi vam uvećanje prihoda. Provodite više vremena u prirodi.

DEVICA 

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, obrazuje loš aspekt sa Mesecom, zbog čega vaše odluke mogu biti rukovođene osećanjima, umesto razumom. Romantični susret sa Škorpijom na putu ili predavanju. Promenite način ishrane.

VAGA 

Mesec prelazi preko vaše astrološke kuće ličnosti i pravi napet aspekt sa retrogradnim Merkurom i vašim vladaocem Venerom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa ljubavnim partnerom. Poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja.

ŠKORPIJA

Mesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam nesporazume sa emotivnim partnerom, zato što provodi previše vremena na poslu. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju nekoga ko često putuje zbog posla. Nesanica.

STRELAC 

Vaš vladalac Jupiter u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkoj kući društvenog života, donosi vam poznanstvo sa osobom koja radi u medijima, marketingu, IT sektoru. Klonite se nepotrebnih troškova i pazite šta potpisujete.

JARAC

Aspekti Meseca u astrološkom polju karijere obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na vaše finansije, ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Promenite način ishrane.

VODOLIJA

Mesec u Vagi pravi napete aspekte sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, što utiče na odlaganje dogovora o saradnji sa partnerima iz inostranstva. Situacija je nešto bolja na emotivnom planu voljena osoba vam sprema iznenađenje.

RIBE 

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, upozorava na oprez sa finansijama. Voljena osoba pokušava da vam pomogne da donesete odluku u vezi sa jednom poslovnom ponudom. Više šetajte.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar