Retrogradni Merkur bliži se kraju, evo koji horoskopski znakovi napokon mogu da odahnu

Četiri horoskopska znaka napokon mogu da odahnu zbog nadolazećih promena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Carlos Kenobi

Svaki put kada se Merkur nađe u svojoj retrogradnoj fazi, mnogi od nas osete talas zabrinutosti zbog mogućih nesporazuma, problema ili zastoja u komunikaciji. Ali, kako se ovaj turbulentni period, koji se završava 25. aprila, približava svom kraju, četiri horoskopska znaka napokon mogu da odahnu zbog nadolazećih promena.

Bik

Za Bikove, koji cene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može da bude posebno izazovan period, pogotovo kada je reč o finansijama i ličnim vrednostima. Kako se ovo razdoblje bliži svom kraju, Bikovi mogu očekivati postupno smirivanje finansijskih turbulencija. S dolaskom stabilnijeg razdoblja trebalo bi da iskoriste svaku priliku za organizaciju finansija i planiranje budućih investicija.

Blizanci

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, svaki njegov retrogradni ciklus osećaju intenzivnije od ostalih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi s bliskim osobama mogu stvarati frustracije. Kraj retrogradnog Merkura donosi im poboljšanje u komunikacijskim veštinama, čime se otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Vaga

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu primetiti da su njihovi međuljudski odnosi posebno osetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vage znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa s partnerima i saradnicima. Ovaj bi period trebale da iskoriste za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

Strelac

Strelci, poznati po svom optimizmu i želji za širenjem horizonta, mogu se osećati kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u aspektima karijere i obrazovanja. S nadolazećim završetkom ovog turbulentnog perioda, Strelci mogu da očekuju ubrzanje u profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da je reč o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar