Nadal i Rubljov sparingovali pred Barselonu, Rus otkrio: “Rafa me je razbio” (VIDEO)

Rafa je taj set dobio lagano sa 6:1

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/TennisTV

Ruski teniser Andrej Rubljov imao je prilike da trenira sa Nadalom uoči njegovog povratka na teren.

Podsećanja radi, Rafa Nadal će se vratiti na teren nakon više od sto dana i igrati turnir iz serije 500 u Barseloni. Njemu će protivnik biti Italijan Flavio Koboli, 62. na ATP listi, a očekuje se da meč krene oko 16 časova.

Njih dvojica su odigrali i jedan set koji je Nadal dobio prilično lako sa 6:1, a ruski teniser je podelio utiske nakon par dana treninga sa Rafom.

“Razbio me je ili sam ja ubio sam sebe, prosto ne znam, ali uvek je lepo trenirati sa Rafom. Nikada sebi ne postavljamo takva pitanja, samo smo došli na teren, bilo je vreme da se počne. Zaista smo morali da počnemo sa igrom” – objasnio je Rubljov.

Rekao je da je to bila želja njegovog trenera.

“Mislim da je on to uradio. Ne veruje da je Rafa tražio nekoga za trening. Većina igrača pita Rafu da treniraju zajedno. Tako da sam prilično siguran da je moj trener prišao njegovom timu i zakazao sve” – rekao je Andrej.

Španski as je najavio da će mu to najverovatnije biti oproštajno takmičenje u Barseloni, na turniru koji je osvajao neverovatnih 12 puta.

“Teško je shvatiti da je to možda bio jedan od naših poslednjih zajedničkih treninga ili jedan od poslednjih turnira na kojem smo zajendo, jer je on mnogo puta dokazao da ume da se vrati iz nemogućih situacija, tako da je teško misliti o tome sada”, završio je Rus koji se na startu sastaje sa Amerikancem Brendonom Nakašimom.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar