Predsedavajući OEBS-a Ijan Borg sutra u poseti Srbiji, sastanaće se s Vučićem

Nakon toga, Borg će posetiti svratište za decu iz romske zajednice koje podržava Misija, a kojim upravlja Centar za integraciju mladih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsedavajući OEBS-a i ministar spoljnih i evropskih poslova i trgovine Malte, Ijan Borg posetiće sutra Srbiju gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, predsednicom Skupštine Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem, kao i sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem, saopšteno je danas iz OEBS-a.

Borg će učestvovati i na okruglom stolu sa medijskim i novinarskim udruženjima, nakon čega će se sastati sa različitim grupama mladih i korisnicima inicijativa koje podržava Misija, uključujući studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Nakon toga, Borg će posetiti svratište za decu iz romske zajednice koje podržava Misija, a kojim upravlja Centar za integraciju mladih.

Pored susreta sa visokim zvaničnicima, očekuje se da će Borg posetiti Misiju OEBS-a u Srbiji, gde će se sastati sa šefom Misije Janom Bratuom, kao i sa članovima osoblja Misije.

VIDEO BONUS:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar