Počele prijave za “Uzmi račun i pobedi 2024”, do večeras više od 100.000 registrovanih naloga

Nagradna igra će, isto kao i prošle godine, ponovo biti organizovana u dva kruga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/uzmiracun.rs

Prijave za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi 2024” počele su danas, a prema podacima Poreske uprave, do 20 sati prijavilo se više od 100.000 učesnika, a poslato je više od pola miliona računa. Nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra.

Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pokreće prvi krug nagradne igre ‘Uzmi račun i pobedi 2024’ koji će biti održan od 25. aprila do 8. juna, a prvo izvlačenje biće 11. maja uz prenos uživo na prvom programu Radio televizije Srbije.

Nagradna igra će, isto kao i prošle godine, ponovo biti organizovana u dva kruga, a u svakom od njih biće podeljeno po 10 stanova. Oni se nalaze u stambeno-poslovnim kompleksima Zemunske kapije i Petica na Novom Beogradu.

Ove godine stanovi iz nagradnog fonda biće veći od onih koji su podeljeni proteklih godina. Za učešće u 2024, građani će morati ponovo da se registruju na aplikaciji ‘Uzmi račun i pobedi’, a važe isključivo računi iz ove godine.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja jer unosom u aplikaciju, svaki račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na računu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, karticom, instant i drugo, dobija se i još jedan, dodatni kod. Kao i do sada, najvažnije informacije o „poreskoj lutriji“ i suzbijanju sive ekonomije biće dostupne na nacionalnom portalu www.uzmiracun.rs.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar