Hitno oglašavanje MUP: Otkrili gde sve sada tragaju za telom Danke Ilić (2)

Iz policije su saopštili da se intenzivno nastavlja detaljna pretraga terena na teritoriji grada Bora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/ MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

Iz policije su saopštili da se intenzivno nastavlja detaljna pretraga terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić.

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova uz korišćenje najsavremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom deteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premestio sa deponije u okolini Banjskog Polja.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

Podsetimo, telo devojčice Danke Ilić (2) koja je brutalno ubijena 26. marta i dalje nije pronađeno. Osumnjičeni za njeno ubistvo lišeni su slobode i određen im je pritvor u trajanju od 30 dana.

Policija je sa svojim ekipama uložila sve snage da se telo deteta što pre pronađe, pa su tako juče okupirali selo Zlot u kojem je živeo jedan od osumnjičenih D. D. Ispred njegove porodične kuće ujutro su se parkirali cisterna za isušivanje, bageri, policija i vatrogasci spasioci.

Tokom celog dana vršila se intenzivna potraga po terenu, a sumnja se prebacila čak i na dvorište njegove komšinice koja živi prekoputa. Kako je nesrećna žena, komšinica Dragica, sumnja da joj je pre nekoliko dana neko obio kapiju.

“Katanac je bio zatvoren, ja kad sam došla kažem: ‘Juuu, ja sam ostavila katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori'”, rekla je komšinica D. D. za Telegraf.

Na pitanje novinarke da li je primetila da je kamenje na bunaru pomerano, Dragica je odgovorila negativno.

“Nije pomerano ništa, ali bolje neka se pretraži”, kazala je ona dodajući i da tamo gde je poklopac na septičkoj jami ništa nije diralo jer bi se “poznalo”.

Policija je juče uhapsila i oca i brata osumnjičenog D. D. zbog postojanja osnovane sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Oni se sumnjiče da su, najverovatnije 28. marta ove godine pomogli osumnjičenom da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar