“Ako mi ne oljuštiš pomorandžu, razvodimo se”: Test ljubavi na TikToku kom žene zaista veruju

Ljuštenjenje pomorandže kao ljubavni test i provera partneroih osećanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Muškarac velikim nožem seče pomorandžu
Photo: Topntp26 on FreePik

Ako ste skoro skrolovali TikTok-om, sigurno ste naišli na najnoviji trend “Teorija o ljuštenju pomorandže” (Ornage Peel Theory). Žene su poludele za ovim viralnim izazovom, ali koje je njegovo pravo značenje i ima li neke istine u tome?

U brojnim videima žene mole svoje partnere da im oljušte pomorandžu, jer njih mrzi ili prosto, ne vole da je ljušte.

Ispostavilo se da ova, na prvi pogled, svakodnevna i beznačajna sitnica predstavlja test ljubavi, kojem žene očigledno veruju.

@monicagartner HE PASSED 🫡 #fyp #foryou #relationship #simulationhusband #married #orangepeeltheory ♬ original sound – Monica Patterson

Ako partner usliši vašu želju, bez okolišanja i oljušti vam pomorandžu – voli vas i posvećen je. Ako odbije ili postavlja pitanja – to je alarm da je veza u krizi, sugeriše ovaj bizaran TikTok trend.

Iako ima onih koji veruju da je reč o velikoj nebulozi i gluposti, “Teorija o ljuštenju pomorandže” osvaja mreže. Čak se i veliki Hafington post bavio ovom temom, objasnivši izazov kao način da proverite partnerova osećanja.

@mckenziesemaan All I see is red 🚩🙄 #orangepeeltheory #whyhedomelikethat ♬ original sound – McKenzie

Tako da, ukoliko imate neku pomorandžu pri ruci, proverite i sami radi li najnoviji psiho-emotivni test sa TikToka i javite nam bar utiske, ako ne rezultate.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar