Uhapšen muškarac u Beogradu: Deci nudio bombone da krenu za njim

Jedan od roditelja pozvao policiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP Srbije/Instagram

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju.

Kada su na mesto događaja došli policijski službenici, osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom u predelu glave policajca koji se izmakao i lišio slobode osumnjičenog. Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom na slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu – navodi se u saopštenju.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar