Dnevni horoskop za 29. mart: Ribama predstoji ponuda za posao, slobodne Vage mogu dobiti poziv za izlazak

Saznajte šta vam zvezde danas predviđaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Priscilla Du Preez 🇨🇦

Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Opozicija između zvezde nekretnice Algol i Meseca u kući finansija, donosi vam šanse za veliku zaradu, ali i opasnost da nešto krene onako kako niste planirali. “Spoj” asteroida Amor i Hiron, čini vas sklonim vraćanju u prošlost na emotivnom planu.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Mesec, koji upravlja vašom logikom i komunikacijama, nasuprot zvezdi nekretnici Algol, nepovoljno utiče na vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Možete da realizujete neke kreativne zamisli, ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Preuzeli ste na sebe mnogo obaveza i nije vam jasno kako ćete sve da ih završite do kraja dana. Nekretnica Algol pravi napet aspekt sa Mesecom, pa bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove. Voljena osoba pokušava da vam pomogne.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Mesec u Škorpiji obrazuje izazovan aspekt sa nekrentivcom Algol, zbog čega vaši planovi danas mogu poprimiti drugačiji tok. Ljubavni partner razmišlja kako da vam popravi raspoloženje. Dopada vam se jedna Škorpija. Poslušajte savet Riba.

Lav (22. 7. – 23. 8.)

Vaša intuicija i kreativnost su naglašene u vreme tranzita Meseca preko astrološkog polja privatnosti. Angažman u porodičnom biznisu otvara vam mogućnost za saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Dopada vam se jedna Vaga.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Mesec u Škorpiji čini vas preduzimljivim i efikasnijim, kada se radi o aranžmanu sa strancima. Paralelni ili honorarni posao donosi vam uvećanje prihoda. Emotivni partner očekuje više razumevanja od vas za njegove ženje. Imate podršku jednog Raka.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Pozicija Meseca koji upravlja vašom karijerom, donosi vam šanse za zaradu, ali ćete imati i vanredne troškove. slobodne mogu dobiti poziv za izlazak od jednog Lava. Dobijate podršku žena koje žele da vam pomognu na poslovnom planu.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Mesec u vašem astrološkom polju ličnosti fokusira vas na kontakte ili saradnju sa osobama koje žive u inostranstvu. Emotivni partner pokazuje znake ljubomore zbog vašeg ponašanja prema njemu. Dobijate poziv za izlazak od Raka.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Mesec u astrološkoj kući prepreka, pravi napet aspekt sa nekretnicom Algol, zbog čega vaši planovi mogu da zasmetaju nekim kolegama. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Voljena osoba očekuje da se prilagodite njenim potrebama.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Decembarski Jarčevi danas mogu dobiti podršku uticajnih prijatelja, dok bi januarski trebalo da povedu računa o tome s kim dele ideje o novim poslovnim aranžmanima. Vaša romantična priroda dolazi do izražaja na sastanku sa Bikom.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Vaš vladalac Uran, simbol preokreta, nasuprot Mesecu u Škorpiji, podstiče vašu potrebu za donošenjem važnih poslovnih odluka. Teško ćete uspeti da odolite šarmu jednog vatrenog znaka. Poslušajte savet jednog Strelca.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Mesec u astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam zaradu preko građevinskih i posla sa nekretninama, sređivanja eneterijera. Preko prijatelja možete dobijate ponudu za nov poslovni aranžman. Susret sa osobom koja nosi uniformu na radu.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar