Dnevni horoskop za 28. mart: Neobičan dan za sve znake, energije su ustreptale, danas je sve moguće

Mesec i Uran mogu da iznenade na sve načine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Jez Timms

OVAN 

Mesec u Škorpiji vam donosi zaradu ali i neplanirane troškove, ako vaš posao ima veze sa rukovanjem novcem ili nosi određenu dozu rizika. Izbegavajte rasprave sa ženama. Budite oprezniji kada planirate aranžmane sa strancima.

BIK 

Poslovna situacija nalaže da pripazite na troškove. Pozicija Meseca “preko puta” Urana u vašem znaku, upozorava da se klonite rasprava sa ljubavnim partnerom, naročito ako se radi o Jarcu. Provodite više vremena u prirodi.

BLIZANCI

Sa Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, najviše vremena trošite na rutinske poslove, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću. Bračni ili dugogodišnji partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti. Nesanica.

RAK

Tranzit Meseca preko astrološke kuće ljubavi i kreativnosti, slobodnima donosi kontakt sa mlađom osobom preko interneta, a zauzetima zahlađenje odnosa sa bračnim partnerom. Mogući su nesporazumi sa ženama. Proverite hormonski status.

LAV 

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam trzavice sa partnerom i članovima proodice. Aspekti Venere, planete ljubavi ali i novca, nagoveštavaju strastveni susret sa Ovnom. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima.

DEVICA 

Ako nameravate da postignete dobar dogovor sa strancima, dobro proučite ugovor koji ćete eventualno da potpišete. Paralelni ili honorarni aranžman donosi vam uvećanje prihoda. Spoj Venere i Neptuna donosi vam ljubavni zanos.

VAGA 

Mesec koji upravlja vašom karijerom, čini vas čini preduzimljivijim i efikasnijim, kada se radi o poslovnom dogovoru sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, donosi vam šanse za zaradu ali i za vanredne troškove.

ŠKORPIJA 

Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom i Uranom, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca, a na emotivnom planu sklonim dramatizovanju. Naglašen znak Riba donosi vam uspeh ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom. Nesanica.

STRELAC 

Pozicija Meseca naspram vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vašu intuiciju ali i inspiraciju i motivaciju, ako se bavite umetnošću, naukom. Moguće rasprave u domu. Ne preporučuje se podizanje kredita. Dobijate poziv za izlazak od Vodolije.

JARAC 

Trigon između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama, sređivanja enterijera. Susret sa mladolikom osobom koja često putuje zbog posla. Provodite više vremena sa prijateljima.

VODOLIJA 

Vaš vladalac Uran, simbol više sile, u opoziciji sa Mesecom u Škorpiji, podstiče vašu potrebu za donošenjem važnih odluka.Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora. Susret sa privlačnom osobom koja nosi uniformu na radu. Glavobolja.

RIBE 

Sa četiri planete uvaše znaku, ne možete ostati neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. Pozicija Meseca donosi vam uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima, mada neko želi da vas onemogući u realizaciji poslovnog plana. Više šetajte.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar