Megan Foks i Mašin Gan Keli prekinuli veridbu: “Uvek ću biti povezana sa njim”

Megan je senzacionalnom objavom na Instagramu nagovestila da se razišla sa rokerom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/GQ

Nakon turbulentne godine, pravi status veze Megan Foks sa Mašin Gan Kelijem ostao je pomalo misterija za fanove.

Glumica je odbila da razjasni trenutni status njihove veze tokom pojavljivanja u podkastu Aleksa Kupera, ali je potvrdila da su ona i Mašin u nekom trenutku prekinuli veridbu.

– Ono što sam naučila u ovoj vezi jeste da nije za javnost, za sada nemam komentar na status veze. Mogu da kažem je da je on ono što ja nazivam svojom “blizanačkom dušom” i uvek će biti vezana za njega bez obzira na sve, rekla je ona.

Megan i Keli su se upoznali na snimanju filma “Ponoć u Svičgrasu” 2020. godine, a iste godine su počeli i da se zabavljaju. Nikada nisu krili svoju naklonost jedno prema drugom u javnosti. Verili su se 2022. godine, ali nešto više od godinu dana kasnije, Megan je senzacionalnom objavom na Instagramu nagovestila da se razišla sa rokerom, pre nego što je potpuno izbrisala svoj nalog.

Foto: Instagram Printscreen

Glumica je objavila video na kojem se čini da spaljuje pismo zajedno sa torbom. Uklonila je sve tragove Mašin Gan Kelija sa svoje Instagram mreže, nakon što je prestala da ga prati, a zatim i potpuno izbrisala svoj nalog. Na kraju se činilo da su rešili probleme i da je sada sve u redu između njih, a par je nedavno viđen kako zajedno odlazi u Meksiko.

Reper je nedavno tetovirao ceo gornji deo tela crnim mastilom, kako bi navodno dokazao Megan da je sto odsto posvećen njihovoj vezi.

Muzičar je šokirao fanove kada je otkrio svoju novu tetovažu samo nekoliko dana, nakon što je Megan pokazala svoju na dodeli nagrada People’s Choice.

-Kolson je rekao Megan da je jedan od glavnih razloga zašto je uradio svoju poslednju tetovažu bio, ne samo iz duhovnog razloga, već je takođe želeo da ona zna da je to uradio za nju – rekao je insajder ekskluzivno za Daily Mail.

Izvor je objasnio da je Mašin odlučan da pokaže svoju posvećenost napredovanju ka pozitivnom životu, kako bi mogli da počnu da stvaraju „novu ljubavnu vezu“.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar