Kakva greška: Haljina Kim Kardašijan izazvala burne reakcije na Nedelji mode u Parizu (VIDEO)

Pojavila se na reviji u potpuno novoj haljini, jedan detalj je zaboravila?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Kim Kardašijam se pojavila  na Balenciaga reviji za jesen/zimu 2024. u atraktivnoj crnoj čipkanoj haljini sa dubokim izrezom na leđima, sve do poda, ali  i sa velikom belom etiketom koja je bila pričvršćena na zadnjoj strani haljine.

To je najgora noćna mora svakog učesnika Nedelje mode u Parizu-pojaviti se na reviji, u  potpuno novoj haljini, sa etiketom koja i dalje visi. Kakva greška! Upravo to se dogodilo Kim Kardašijan.  Pasioniranim pratiocima društvenih mreža nije trebalo dugo da to primete: „Da li je to cena na njenoj haljini?“ upitao je jedan obožavatelj mode na Vogueovom TikToku. Ispostavilo se da je to ipak bio nameran modni trik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kimkardashian | fanpage (@kimkdashy)

U novoj dizajnerskoj kolekciji za jesen/zimu, velike bele Balenciaga etikete sa cenama bile su pričvršćene na sve modne komada – uključujući karirane suknje i prevelike torbe.

Izgled Kardašijanke je, dakle, poslužio samo kao nastavak onoga što je predstavljeno na modnoj pisti. Veliko pitanje je: Zašto je dizajner ovog brenda namerno ostavio sve etikete? Možda je to bio ironičan osvrt na izuzetno visoke cene modnih komada luksuzne mode.

– Demna voli da ima bezobrazan, ironičan pristup svom poslu. Ili se možda dizajneru jednostavno dopao njihov izgled i znao je da će to naterati ljude da komentarišu. Kažu da je svaka reklama dobra, makar bila negativna. Šta god da je bio povod, Kardašijanka, inače njegova stalna, omiljena muza, očigledno je bila najbolji VIP gošća iz prvog reda koji je ovaj perfomans izvela bez greške.Izvor: Vogue

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar