Roditelji iz Petrovaradina koji su ubili decu pa sebe bili članovi sekte, zidovi kuće okrečeni u crno

Sektolog Dimitrije Pastuović tumači da je reč o satanizmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: video/Novosti

Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžić (23), koji su se u petak kasno uveče ubili skokom sa solitera u novosadskom Limanu, pošto su prethodno usmrtili dva sinčića starih jednu i tri godine, u Petrovaradinu, pripadali su sekti Deveti krug sotone, pišu mediji.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, zidovi kuće u kojoj je živeo mladi par sa decom ofarbani su u crno, a svuda su prisutni motivi i crteži sa simbolima koji oslikavaju zagrobni život iz egipatske mitologije. Gotovo sva odeća koja je nađena u njihovoj kući bila je crna.

Sektolog Dimitrije Pastuović tumači da je reč o satanizmu.

-Ljudi smatraju da će posle ovog života otići u neki bolji život, kao što su Egipćani pravili piramide da bi posthumno živeli mnogo lepše nego u ovom životu. Prema mom mišljenju, ovo je čist primer satanizma, magije, okultizma, tumači Pastuović.

Ovakve sekte od svojih sledbenika traže podnošenje žrtava i to onih najnevinijih. Za sada se pretpostavlja da je u ovom slučaju koji je potresao celu zemlju, upravo o tome reč.Izvor: Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar