Ubistvo u Beogradu: Dva muškarca ubodena nožem, jedan preminuo

Incidenti su se dogodili na različitim lokacijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Dva ubadanja nožem dogodila su se noćas oko jedan sat posle ponoći na dve lokacije u Beogradu, a jedan od ranjenih muškaraca je preminuo u Urgentnom centru.

Kako je potvrđeno za Telegraf iz MUP Srbije, muškarac koji je izboden nožem na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a koji je prevezen na reanimaciju, podlegao je povredama. On je zadobio dve ubodne rane.

Drugi muškarac izboden je na Terazijama, u blizini hotela Moskva i sa teškim povredama je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Dva ubadanja nožem dogodila su se u razmaku od jednog minuta.

– Stariji muškarac koji je izboden nožem pronađen je u automobilu na Terazijama. On je imao uboodnu povredu na butini i u predelu pazuha. Kada ga je preuzimala Hitna pomoć on je već obilno krvario – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je to bilo oko sat vremena posle ponoći, ubrzo potom policija je obaveštena da je Hitna pomoć preuzela još jednog muškarca koji je takođe izboden nožem.

– On je bio na Dorćolu na uglu Dobračine i Dunavske ulice,i on je obilno krvario iz ubodne rane koja je bila ispod pazuha. I on je prevezen u Urgentni centar, ali nažalost ubrzo po prijemu on je podlegao povredama – objasnio je izvor Informera.

Kako takođe nezvanično saznajemo, policija je obavila uviđaj na obe lokacije.

– Policija je obavila uviđaj i proglasila akciju Vihor u potrazi za napadačima. Pregledani su snimci kamera i verujem da je policija već uspela da sazna nešto više o napadačima. Pretpsotavlja se da su pobegli automobilom. Takođe policija proverava da li su slučajevi ranjavanja dvojice muškaraca povezani – pojasnio je naš sagovornik upoznat sa slučajem.

Saobraćajnih udesa koje bi zahtevale intervenciju medicinskih timova nije bilo, a bilo je mnogo poziva zbog alkoholisanih osoba.

Od 109 intervencija, koliko je zabeleženo jutros do šest sati, na javnom mestu su bile 34.Izvor: Telegraf.rs, Informer.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar