Dnevni horoskop za 24. februar: DEVICI moguć neočekivani dobitak, RAKA očekuje zanimljivo poznanstvo

Vaga bi trebalo da povede računa o dokumentaciji i vrednim sitnicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/congerdesign

OVAN 
Pun Mesec u vašoj šestoj astrološkoj kući usporava ili odlaže vaše poslove. Novac vam pristiže preko aranžmana sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Pazite s kim sklapate dogovore. Budite oprezni u saobraćaju.*

BIK 
Jupiter u vašem znaku pravi dobar aspekt sa punim Mesecom u Devici, što povoljno utoče na realizaciju vaših planova i dogovore sa prijateljima. Ipak, budite oprezni ako potpisujete važene ugovore. Trzavice i rasprave sa voljenom osobom.

BLIZANCI 
Pun Mesec u vašoj četvrtoj astrološkoj kući donosi vam novac preko porodičnog ili nekog paralelnog posla. Veza sa voljenom osobom može se naći u krizi. Neko će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama. Čuvajte se za volanom.

RAK
Vaš vladalac Mesec danas će biti pun u Devici, znaku u koji pada vaše treće astrološko polje, donoseći vam novac preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa čestim putovanjima. Poznanstvo s nekim na putu, predavanju ili preko interneta.

LAV 
Pun Mesec u astrološkoj kući novca ali i ljubavi, donosi trzavice u odnosu sa emotivnim partnerom. Hitri Merkur koji upravlja vašim poslom, donosi vam vanredne troškove. Poziv za izlazak od Ovna. Problem zbog viška vode u organizmu.

DEVICA 
U vreme punog Meseca u vašem znaku može doći do promene planova, odlaganja putovanja ili dogovora sa prijateljima. Neočekivan dobitak preko posla sa strancima. Povedite više računa o odnosu sa saradnicima, rođacima i komšijama.

VAGA 
Pun Mesec u 12. astrološkom polju donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog aranžmana, ali takođe opominje da pazite šta i kome pričate. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicima. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA
Faza punog Meseca u Devici, donosi vam poznanstvo sa nekim preko prijatelja ili interneta. Slobodne Škorpije u očekuje više susreta i poznanstava sa interesantnim osobama. Podložnost sportskim povredama. Poslušajte savet jednog Raka.

STRELAC 
U vreme punog Meseca u astrološkoj kući karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera iz Bika, možete da sklopite dogovor o novom poslu. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

JARAC
Sa punim Mesecom u devetoj astrološkoj kući, u trigonu sa moćnim Jupiterom iz kuće kreativnosti, novac vam pristiže preko inostranstva, predavaštva, putovanja. Moguće razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile. Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA 
Erotski spoj planeta u vašem znaku čini vas privlačnim za suprotni pol, a pun Mesec u Devici, donosi vam novac preko poslova sa strancima. Obratite više pažnje na dokumenta, čuvajte vredne sitnice. Podložnost povredama.

RIBE 
Pun Mesec u Devici otežava komunikaciju sa emotivnim ili poslovnim partnerom, ali donosi dobitke preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa putovanjima. Sa četiri planete u vašem znaku, ne znate gde ćete pre. Poznanstvo preko interneta.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar