Dnevni horoskop za 23. februar: Petak je, Merkur ulazi u Ribe, evo šta da očekuju svi znaci zodijaka

Astro situacija za dnas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Andrea Piacquadio

OVAN

Merkur, vladalac vašeg poslovnog života, ulazi u Ribe, donoseći vam podršku osobe na položaju, naročito ako se bavite umetnošću, medicinom, farmacijom, arheologijom. Budite pažljiviji prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora.

BIK

Vladalac vaših finansija i kreativnosti, Merkur, danas ulazi u znak Riba, što može povoljno uticati na vaše poslovne planove. Zbog napetog aspekta sa Mesecom, čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Ulazak vašeg vladaoca Merkura u prepunu astrološku kuću karijere, donosi vam više posla, ali i dogovor o projektu u vezi sa IT sektorom ili strancima. Budite oprezniji, jer vas opozicija sa Mesecom čini sklonim pogrešnim odlukama.

RAK

Merkur, simbol biznisa, pridruži ose jutros mnoštvu planeta u vašoj devetoj astrološkoj kući, donoseći vam kontakte sa strancima i mogućnost odlaska na kraći put. Moguće promene u okviru dogovora o saradnji sa obrazovnom institucijom.

LAV

Vladalac astrološkog polja posla, Merkur, ulazi danas u Ribe, obrazujući napet aspekt sa Mesecom na poslednjim stepenima vašeg znaka, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o finansijama. Izbegavajte rasprave sa ženama.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur koji upravlja i vašom karijerom, ulazi u znak Riba praveći napet aspekt sa Mesecom, što nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, ali i na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Čuvajte vredne sitnice.

VAGA

Ulazak Merkura u znak Riba donosi vam više posla, obaveza i sastanaka, ali i novca preko kreativnih i aranžmana sa nekretninama. Opozicija sa Mesecom, upozorava da povedete više računa o tome šta i kome pričate. Više šetajte.

ŠKORPIJA

Merkur, vladalac vaših finansija i planova, donosi vam uvećanje zarade, ukoliko se bavite zanimanjem koje ima bilo koje veze sa umetnošću ili sportom. Zbog napetog aspekta sa Mesecom, klonite se rasprava sa ženama na poslu.

STRELAC

Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, ulazi u znak Riba i pravi opoziciju sa Mesecom, donoseći vam rasprave u domu i porodici. Pošto Merkur upravlja u vašom karijerom, budite pažljiviji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora.

JARAC

Ulazak Merkura u vašu treću astrološku kuću otvara vam nove mogućnosti na poslu, naročito ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore i posesivnosti.

VODOLIJA

Naglašen znak Riba, u koji pada vaša astrološka kuća posla, donosi vam uvećanje zarade preko paralelnih i honorarnih angažmana. Pozicija Meseca, simbola emocija, nepovoljno utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Oprez u saobraćaju.

RIBE

Vladalac vaših partnerskih odnosa i privatnog života, Merkur ulazi u vaš znak i odmah pravi konjunkciju sa Suncem, donoseći mogućnost sklapanja dogovora o isplativoj saradnji sa Jarcem. Osoba koju poznajete preko posla šalje vam poziv za izlazak.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar