“Tražim podršku za Srbiju, da se borimo za svoju zemlju i nemojte uvek i po svaku cenu da govorite protiv svoje zemlje” (VIDEO)

Predsednik Vučić je naglasio da ne traži političku podršku zato da bismo mi imali jednoumlje, već traži podršku za Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS printscreen

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić  objavio deo izjave  iz sinoćnjeg gostovanja na RTS-u, u kojoj poziva građane da se uključe u sve projekte i da rade sa državom.

– Tražim podršku za Srbiju, da se borimo za svoju zemlju i nemojte uvek i po svaku cenu da govorite protiv svoje zemlje – poručio je Aleksandar Vučić.

On je naglasio da ne traži političku podršku zato da bismo mi imali jednoumlje, već traži podršku za Srbiju.

– Da se borimo za našu zemlju. Da nam ne kažete da je loše to što ćemo da izgradimo sve ove auto-puteve, sve ove pruge, naučno tehnološke parkove. Da ne obmanjujete narod da se u ovoj zemlji leči sms porukama. A u ovoj zemlji se leče i retke bolesti i inovativni lekovi i šalju deca i odrasli u inostranstvo o trošku države više nego u najrazvijenijim zemljama Evrope – rekao je Vučić u videu objavljenom na Instagram nalolgu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar