“Kad sam saznala da me je prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog života, iz mog srca i iz vidnog polja”

Ruška Jakić reakcijom oduševila žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Emotivni život Ruške Jakić, prepun je brodoloma i zapleta, a razvela se čak tri puta. Međutim, Rušku su neprilike kroz koje je prošla učinile svesnom i ispunjenom ženom koja je zavolela sebe i život radujući se svakom novom danu.

– Poruka svim onima koji žive u lošem braku, a ja sam živela, sa ljudima dok sam ih volela, a kad sam prestala da ih volim onda sam se razvela. Ali i dan danas te moje muževe poštujem i želim im sve najbolje. Niko nije savršen, deo krivice kada me je muž prevario, jeste i moj. – rekla je Ruška za podkast “Nije sve tako crno” i objasnila:

– Kad sam saznala da me je prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog života, iz mog srca i iz vidnog polja. Za život treba imati hrabrosti i doneti odluku, ma koliko ona bila teška. Sve su to poruke, kad sam se hemijski očistila od te prevare, onda sam shvatila da je deo krivice i na meni. Rekla sam mu, to što si me prevario nema veze, bio si divan otac mojoj ćerki, moja majka te volela više nego svog sina, on je počeo da plače. Pljuvanjem čoveka sa kojim imam dete, je pljuvanje po sebi.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

– Kada mi je žena doša i rekla mi da me je muž prevario, skuvala sam mu kafu i rekla dajem ti 24 sata da mi ispričaš neku bajku, on kaže volim te najviše na svetu. Ja mu spomenem tu neku, on kaže, a na to si mislila, e na to sam mislila kad sam izgovorila tu rečenicu i to je bio kraj.

– Ljudi žive u lažnim brakovima i tako urušavaju porodicu, jer se to prenosi i na decu. – zaključila je Ruška.

 Izvor: stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar