Još jedan dobar intervju na vidiku: Posle Karslona i Putina, nadamo se da će svet videti i razgovor Kiseljova i Bajdena

Kiseljov je na TV Rusija 1 rekao da je poslao zahtev Beloj kući za intervju sa Bajdenom kako bi se nastavio dijalog između zemalja nakon istorijskog intervjua ruskog lidera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video/tuckercarlson.com

Generalni direktor medijske grupe Rusija sevodnja Dmitrij Kiseljov poslao je zahtev za intervju sa predsednikom SAD Džozefom Bajdenom, kako bi se nastavio dijalog između dve zemlje posle intervjua ruskog predsednika Vladimira Putina američkom novinaru Takeru Karlsonu.

Kiseljov je na TV Rusija 1 rekao da je poslao zahtev Beloj kući za intervju sa Bajdenom kako bi se nastavio dijalog između zemalja nakon istorijskog intervjua ruskog lidera, prenosi RIA Novosti.

“Smatramo da naše zemlje nemaju priliku da slušaju i čuju jedna drugu i verujemo da je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin dao dostojan primer pristankom na intervju namenjen američkom gledaocu”, naveo je Kiseljov.

Planirano je da intervju bude preveden na strane jezike i distribuiran na Telegram kanalu RIA Novosti, na sajtu ria.ru i brojnim medijskim platformama i društvenim mrežama medijske grupe kako u Rusiji tako i širom sveta.

Karlson je boravio u Moskvu u februaru kako bi intervjuisao ruskog lidera, a intervju je objavljen 9. februara.

Značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom, a intervju je dobio više od 200 miliona pregleda na društvenoj mreži Iks.

 Izvor: Sputnik, Politika.rs

Komentari (1)

  1. Ništa od toga!!Bajden da da interviju!?Šta je sa Vama?To Vam amerika nikad neće dozvoliti,pa zar da pustu čoveka na interviju koji izjavljuje da ja PUTIN napao Rusiju,koji na 3 metra avionski stepenica pada 3 puta,koji se izgubi na bini I nezna sići kojeg od hilihoptera do ulaza u belu kuću vode za ruku pa što je sa Vama!!

    Odgovori

Ostavite komentar