Na današnji dan Zorica Brunclik rodila je ćerku: “Taj dan sam drugačije zamišljala”

Ćerka Zorice Brunclik rođena je iz velike ljubavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš slove za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a iz njihove ljubavi rodila se ćerka Zlata.

Kada je juče stigla na proslavu Svetog Trifuna, slavu Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, pevačica je otkrila da je tog dana na svet došla njena najstarija ćerka.

– Na današnji dan sam rodila najstariju ćerku, tada sam bila očajna jer sam taj dan drugačije zamišljala. Uvek se smeškam od sreće i posle toliko godina.

U našoj kući delimo poklone bez prestanka, utrkujemo se, sve su to sitnice koje život znače. Za mene je ljubav sve što živi i raste – izjavila je Zorica, prenosi “Blic”.

Muzička zvezda je tom prilikom govorila i o poklonu za Dan zaljubljenih.

Foto: Printscreen/Youtube

– Nisam razmišljala šta da mu kupim, niti on meni. Sada smo okupirani putovanjima, očekujem da mi uskoro kaže da uzmemo ručni prtljag i krenemo.

Parfem je, inače, kliše za poklon, kupujem ga sama sebi, uglavnom kada se vraćam s puta. Nije lako biti originalan. Sofronijević je slavio četrdeseti rođendan i naš poklon je bio zaista originalan.

– Kada imate godina koliko imam ja, vrlo je teško iznenaditi osobu. Ne patim od materijalnih stvari – rekla je pevačica.

– Nas dvoje smo sami, niko nije sa nama. Nekada je to bila puna kuća. Sada smo mi oni koji idemo u goste.

Šalim se. Sada su više kod nas, nego kada su živeli sa nama. Mi kada se okupimo, moramo da zakupimo salu za proslave, hvala bogu pa je tako.

Inače, najstarija ćerka Zorice Brunclik pevačici je podarila unuku Milicu, u čijem odrastanju baka neizmerno uživa.

 Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar