Dnevni horoskop za 11. februar: Slobodni RAKOVI upoznaju atraktivnu osobu, DEVICA treba da izbegava konflikte

Astro situacija za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ allison christine

OVAN 
Mesec se predveče približava Neptunu, planeti inspiracije i ljubavnog zanosa, što nagoveštava romantičan susret sa nekim čiji posao ima veze sa medicinom, naukom, umetnošću. Bićete u prilici da zaradite, ali i da imate vanredne troškove.

BIK 

Naglašeno polje prijatelja i društvenog života nagoveštava susret sa privlačnom osobom u restoranu pored vode. Neko ko živi u drugom gradu predlaže vam poslovnu saradnju o kojoj bi trebalo da se posavetujete sa Jarcem. Promenite način ishrane.

BLIZANCI 

Napet aspekt između vašeg vladaoca Merkura i Urana upozorava da ne žurite sa donošenjem odluka, jer možete samo da budete na finansijskom gubitku. Mesec blizu Neptuna, predveče, donosi inspiraciju Blizancima koje se bave kreativnim zanimanjima.

RAK

Tranzit Meseca preko Neptuna, u večernjim satima, slobodnim Rakovima donosi poznanstvo sa atraktivnom osobom, preko prijatelja. Emotivni partner želi da vam nametne svoju volju. Dogovor o isplativom poslu sa osobom koja živi u inostranstvu.

LAV 

Sve više planeta u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam dogovore o novim, isplativim poslovima. Voljena osoba želi da porazgovarate o zajedničkoj odluci koja se tiče vaše budućnosti. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Mesec prelazi preko Neptuna, simbola ljubavi ali i zabluda, u kući partnerskih odnosa, donosećii vam susret sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa mlađim saradnicima i kolegama. Unosite više tečnosti.

VAGA 

Sjajan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Urana, slobodnim Vagama nagoveštava susret sa interesantnom osobom na kućnoj sedeljci, porodičnom skupu, u banci. Mesec blizu Neptuna donois vam uvećanje prihoda. Problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA 

Dobar aspekt vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, sa Mesecom i Neptunom u Ribama, donosi vam mogućnost dogovora ili potpisivanja ugovora o novim poslovnim aranžmanima. Slobodne Škorpije dobijaju poziv za izlazak od Jarca.

STRELAC 

Tranzit Meseca preko četvrtog astrološkog polja deluje podsticajno na vas, naročito ako se bavite nekim porodičnim ili drugim vidom privatnog biznisa. Ipak, nemojte da se zalećete ako se dogovarate sa osobama koje žive u inostranstvu.

JARAC 

Mesec blizu Neptuna u astrološkom polju mentalnog stanja čini vas konfuznim i rasejanim, ali umetnicima donosi inspiraciju i kreativne zamisli. Aspekti Marsa u vašem znaku upozoravaju na oprez sa finansijama. Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA 

Mesec se približava Neptunu u Ribama, znaku koji zahvata astrološku kuću posla, donoseći vam mnogo obaveza ali i mogućnost uvećanja prihoda. Pokažite više takta u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Poslušajte savet Lava.

RIBE 

Konjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Neptuna u večernjim satima, čini vas osetljivijim i sklonim zabludama. Voljena osoba pokazuje znake ljubomore a slobodne Ribe mogu da upoznaju atraktivnu osobu preko interneta. Smanjite unos šećera.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar