Dnevni horoskop za 6. februar: Venera i Uran donose novosti svim znacima horoskopa, nekome pare a nekome ljubav

Interesantni dani pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/drobotdean

OVAN 

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, simboli sukoba i moći, blizu Merkura, upozoravaju na to da pripazite šta i kome pričate, ali i potpisujete. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju šarmantnu osobu na kraćem putu. Oprez u saobraćaju.

BIK 

Vaš vladalac Venera pravi sjajan aspekt sa Uranom u vašem znaku donoseći vam uspeh i novac na profesionalnom planu. Međutim, na ljubavnom planu, zvezde upozoravaju na ljubomorne scene i posesivnost kao uzrok problema sa voljenom osobom.

BLIZANCI 

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa i dogovora, u opasnom društvu Marsa i Plutona, donosi vam probleme u saradnji sa strancima, kao i u komunikaciji sa osobama koje nose uniformu na radu. Emotivni partner očekuje više razumevanja od vas.

RAK 

Mars se približio Plutonu i Merkuru u osmoj astrološkoj kući, zbog čega bi trebalo da povedete više računa o finansijama i da izbegavate nepotrebne troškove. Neko ima želju da pređe granicu prijateljstva s vama. Oprez u saobraćaju.

LAV

Pozicija planeta koje upravljaju vašim privatnim biznisom i kontaktima sa strancima, upozorava na mogućnost problema u poslovanju sa osobama koje nose uniformu na radu. Nemojte da “padate” na slatkorečive zavodnike iz poslovnog okruženja.

DEVICA 

Vašem vladaocu Merkuru, priljubljenom uz Pluton, približio se Mars, planeta sukoba, zbog čega možete da očekujete probleme na poslu, naročito u odnosu sa saradnicima i kolegama. Susret sa zemljanim znakom u popodnevnim satima. Unosite više vitamina.

VAGA 

Dobra pozicija vašeg vladaoca Venera, koja upravlja i vašim finansijama, donosi vam neočekivano uvećanje prihoda preko paralelnog ili dodatnog posla. Ali, napeti aspekti vladalaca vaših odnosa sa partnerom, upozoravaju na ljubomorne scene.

ŠKORPIJA 

Pozicija vaših vladalaca, Plutona i Marsa, donosi vam probleme u domu i porodici, naročito sa mlađim članovima. Na ljubavnom planu, možete da očekujete susret sa osobom koja će vas oduševiti već na prvi pogled. Podložnost povredama u kući.

STRELAC 

Pazite se osoba koje vam se predstavljaju u jednom svetlu, a zapravo vam rade iza leđa. Povedite više računa o vrednim sitnicima i o tome šta potpisujete. Dobar aspekt vašeg vladaoca Jupitera sa Mesecom, popodne, donosi vam uvećanje prihoda.

JARAC 

Mesec po podne ulazi u vaš znak i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam povoljan dogovor sa jednom Ribom. Mars iz vašeg znaka približava se Plutonu i Merkuru u polju posla, vodite računa kako ulažete novac.

VODOLIJA 

Možete se naći na meti tračeva i ogovaranja, ali i podmetanja, zato povedite više računa o pravnim okvirima poslovanja, detaljima ugovora, čak i usmenih dogovora. Slobodne Vodolije, na nekoj kućnoj proslavi, očekuje susret sa šarmantnom osobom.

RIBE

Čuvajte se saveta nekoga ko vam se u prepodnevnim satima predstavlja kao neko ko želi da vam pomogne. Mars blizu Plutona i Merkura, vladaoca vašeg ljubavnog života, upozorava na probleme i ljubomorne scene sa voljenom osobom.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar