Dnevni horoskop za 4. februar: ŠKORPIJI voljena osoba pokazuje lojalnost, OVNU se otvara saradnja sa inostranstvom

Astrološke dnevne prilike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/NoName_13

OVAN 

Mesec u devetoj astrološkoj kući zahteva vaš maksimalni angažman, kada se radi o dogovoru sa poslovnim partnerima iz inostranstva ili stručnom usavršavanju. Preko posla možete da upoznate nekoga na čiji ćete šarm teško ostati imuni.

BIK 

Sa Mesecom u Strelcu, u astrološkom polju finansija, novac stiže preko posla sa osobama koje žive u inostranstvu. Neko ko vam se dopada, prilično je tajanstven i to vam smeta. Zauzete Bikove očekuje konflikt ili rasprava sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI 

Pozicija Meseca koji upravlja vašim finansijama, donosi vam šanse za realizaciju kreativnog projekta, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Mogući su vanredni troškovi.Voljena osoba, u prepodnevnim satima, želi da vas iznenadi.

RAK 

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkoj kući svakodnevice, imate ideju o tome kako da pokrenete zajednički posao sa strancima. Prepodnevni razgovor sa jednim Bikom može da vam donese neočekivano rešenje poslovnog problema. Nesanica.

LAV

Ako planirate usavršavanje u inostranstvu ili putovanje, pre podne ćete biti u prilici da o tome razgovarate sa nekim vatrenim znakom. Povedite više računa o finansijama i izbegavajte rizične transakcije. Smanjite unos šećera.

DEVICA 

Sa Mesecom u astrološkom polju privatnog biznisa, u prepodnevnim satima, možete da dobijete ideju o tome kako da uvećate svoje prihode. Imate pordšku Raka. Dobijate romantičnu poruku od Bika. Provodite više vremena sa prijateljima.

VAGA 

Prepodnevni deo dana obećava uspeh i uvećanje prihoda, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Na kraćem putu ili večernjem skupu, možete da upoznate šarmantnog Blizanca. Poslušajte savet jednog Strelca. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA 

Pozicija Meseca u Strelcu, prepodne, donosi vam kontakte sa strancima, koji se odnose na kupoporodaju nekretnina ili uređenja enterijera. Voljena osoba daje vam do znanja da možete da računate na nju u svakom pogledu. Poziv za izlazak od Raka.

STRELAC 

Pred vama su izazovne poslovne šanse, koje vam mogu doneti uvećanje prihoda, ako povedete računa o tome kome pričate o svojim idejama i planovima. Izbegavajte alkohol. Vaš šarm i toplina čine vas omiljenim i popularnim u društvu suprotnog pola.

JARAC 

Oslonite se na vašu intuiciju u prepodnevnim satima i na poslovnom i na ljubavnom planu. Mesec u astrološkom polju ograničenja, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put u inostranstvo. Voljena osoba očekuje da joj posvetite više pažnje.

VODOLIJA 

Mesec u astrološkoj kući planova i prijatelja, podstiče vašu ambiciju ukoliko vaš posao ima veze sa kupovinom ili prodajom nekretnina, građevinskim radovima, turizmom. Voljena osoba želi da razgovarate o nečemu što je važno za vaš odnos.

RIBE

Tranzit Meseca preko astrološkog polja karijere, u prepodnevnim časovima, donosi vam uvećanje prihoda preko nekadašnjih poslovnih partnera. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, ima želju da vas vidi. Izbegavajte alkohol.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar