Pratiocima se dopala Anastasijina izjava: “Radije ću oprostiti, nego svetiti se”

Objava Anastasije Gudelj privukla dosta pažnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/AmiG Show

Život Anastasije Ražnatović konstantno je pod lupom javnosti. Otkako je rekla sudbonosno “da” fudbaleru Nemanji Gudelju interesovanje za sve u vezi sa mladom pevačicom dodatno je poraslo, kao i broj njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Cecina ćerka veoma je aktivna na Instagramu, gde često deli svakodnevne trenutke, na radost brojnih pratilaca, pa je tako najnovija objava Anastasije Ražnatović privukla dosta pažnje.

Naime, Anastasija je odlučila da odigra igru “ili-ili” u kojoj nam je jednom prilikom otkrila koji broj cipela nosi, a sada smo ponovo saznali dosta toga novog o njoj.

Pevačica je, između ostalog, otkrila da je introvertna, te da će radije ostati kod kuće nego izaći u grad, da piše desnom rukom.

Takođe smo saznali da uvek kasni, da je velika sanjalica, kao i da voli i pse i mačke.

Međutim, jedan detalj u objavi Anastasije Gudelj svima je zapao za oko.

Ona je otkrila da, ako mora da bira, radije će oprostiti nego svetiti se, što se dopalo njenim pratiocima.

Foto:Printscreen/Instagram

Inače, o Anastasijinom kašnjenju svojevremeno je govorila i Ceca.

– Jedine svađe sa mojom ćerkom imala sam oko kašnjenja. To me toliko izluđuje. Ne mogu da shvatim da neko kasni na sve i svašta i uvek.

Ja sam je dva puta ostavila, trebalo je zajedno da idemo neka dešavanja.

– Od tri po podne krenem da govorim: “Spremaj se#…Ona mi odgovara: “Dobro, ne paniči, čemu tenzija”. Ja joj kažem: “Spremaj se, ostaviću te”. I jesam je ostavila, neće neko nas da čeka… Ja nikada ne kasnim. Uvek sam pre svih svuda. Ja sam i našminkana, i obučena, i sređena, ona mi se i dan-danas podsmeva i kaže: “Naravno, jel si dva sata spremna pre vremena” – izjavila je Ceca nedavno.

 Izvor: Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar