Hit scena u gradskom prevozu: Devojka izvadila transparent, nema koga nije nasmejala (VIDEO)

Snimak koji je prikupio veliki broj komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Gradski prevoz
Pixabay

Snimak mlade devojke iz Beograda koja je vozeći se gradskim prevozom, na simpatičan način rešila da nađe dečka i promeni svoj ljubavni status, izmamio je osmehe mnogih ljudi na internetu.

Video je kako se navodi nastao na liniji, 55 a prikazuje devojku koja je na većem papiru jednostavno napisala da traži dečka. Snimak je podeljen na Instagram stranici “Serbia Live Beograd” i brzo je postao viralan.

“Malo pozitive u 55”, stoji u opisu videa koji je, kako to uglavnom biva i ovog puta privukao pažnju pratilaca pomenute stranice.

Kako se vidi na snimku, devojka je sve vreme držala svoj “Tražim dečka” natpis, sramežljivo se osmehujući putniku koji je celu situaciju i snimio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Video je odmah prikupio i veliki broj komentara. Najpre su se javili oni koji su smatrali da je devojka sigurno izgubila neku opkladu i da je na ovaj potez naterana, a zatim su javili i oni kojima se fora svidela.

“Ovako će svaka od nas uskoro”

“Moj brat je slobodan da ne može biti slobodniji”, “Svašta čovek danas izgubi u prevozu”, “Teško će ga naći u 55-ici, da je 35, 23, 95, 27e pa i ajde”, “Danas i da hoćeš da ga nađeš, nema ko normalan. Ali dobra je fora”, “Da vam kažem, ovako će svaka od nas uskoro”, pisali su oni.

Ipak, bilo je i onih kojima se ovakva ideja nije svidela.

“Jedva čeka da joj neko priđe, pa da ga odbije i uživa u tome”, “Idi devojko čitaj knjige, pleti Barbikama kosu, i pravi im ormarić, mani se dečka”, “Njoj treba knjiga ne dečko”,” Svi nešto hvale, svaka čast devojčice i slično, a svom detetu ovako nešto nikad ne bi poželeli. Budimo realni”, glasili su njihovi komentari.



Izvor: Informer.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar