Krvavi pir u Njujorku: Brutalno ubijeno dvoje dece i dve odrasle osobe (VIDEO)

Za ubistva se sumnjiči član porodice, kojeg je policija neutralisala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/You Tube/CBS New York

Dvoje dece i dvoje odraslih ubijeno je u jednoj kući u Kvinsu rano jutros, a za ubistvo se sumnjiči član porodice, kojeg je policija neutralisala.

Jezivi zločin dogodio se oko 5 sati ujutru, a policiju je pozvala mlađa ženska osoba, koja je rekla da joj je rođak pobio celu porodicu. Jedna patrola odmah je upućena na lice mesta, a osumnjičenog Kortnija Gordona (39) su zatekli kako pokušava da pobegne.

Policajci su izašli iz vozila i krenuli ka muškarcu koji je nosio torbu, a kada su mu se obratili, on je izvukao nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u predelu glave. Tada je jedan od njih uspeo da izvuče pištolj i upuca Gordona, koji je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Na lice mesta ubrzo su stigle i druge policijske ekipe, koje su zatekle stravičan prizor. Devojčica (11) pronađena je u lokvi krvi ispred kuće. Iako je odmah prebačen u bolnicu, ubrzo je preminula od zadobijenih povreda. U kući su pronađena tela dečaka (12), žene (44) i muškarca starog oko 30 godina.

Pronađena je i starija žena sa teškim telesnim povredama. Veruje se da joj je osumnjičeni naneo nekoliko uboda nožem. Ona je takođe prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, javlja BBC.

Policija veruje da su sve žrtve ubijene istim kuhinjskim nožem, koji je i pronađen na mestu zločina. Prema navodima medija Gordon je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja. On je navodno bio u poseti porodici koju je svirepo ubio. U toku je istraga, a iz policije su naveli da je u toku saslušanje mlade osobe koja je pozvala policiju i prijavila ubistvo.

Motiv napada za sada nije poznat.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar