Vučić se sastao sa Bin Zajedom: Srbija jeste mala zemlja, ali itekako zna da ceni svoje velike prijatelje

"Posebnu pažnju posvetili smo ključnim temama ovogodišnjeg Samita, kao i načinima na koji Srbija može da doprinese globalnoj klimatskoj akciji."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Ujedinjenih Arapskim Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom tokom Samita lidera o klimatskim promenama KOP28 u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

– Susret sa prijateljima i odnos pun poverenja i podrške u vremenima velikih previranja, retka su dragocenost. Takav je i ovaj sastanak sa šeikom @mohamedbinzayed, sa kojim sam dugo razgovarao o svim ključnim pitanjima naših bilateralnih i ekonomskih odnosa, planovima za EXPO2027, kao i o drugim velikim projektima od značaja za našu zemlju. Iskoristio sam priliku da mu lično čestitam Nacionalni dan UAE i izrazim najbolje želje za dalji napredak zemlje, čiji je fascinantni uspeh primer i uzor svima nama.

Posebnu pažnju posvetili smo ključnim temama ovogodišnjeg Samita, kao i načinima na koji Srbija može da doprinese globalnoj klimatskoj akciji.

Srbija jeste mala zemlja, ali itekako zna da ceni svoje velike prijatelje. Hvala Vam još jednom, poštovani prijatelju, za svu naklonost koju pokazujete prema našoj zemlji – napisao je predsednik na Instagramu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar