Bizarno krvoproliće na Sajmu knjiga u Puli: Utrčao STAFORD i rastrgao maltezera pred svima

Posetoci sajma pokušali su da razdvoje pse, ali to nije bilo moguće, ispričali su očevici lokalnom portalu Istra24

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Artbycharlotte

Sajam knjiga u Puli prekinut je danas oko 15 sati zbog groznog incidenta. Staford bez povoca i vlasnika uletio je u dvorište Doma hrvatskih branitelja, gde se održava sajam knjiga, i napao manjeg psa, maltezera Ria, koji je bio sa vlasnicima, piše Istra24.

Posetoci sajma pokušali su da razdvoje pse, ali to nije bilo moguće, ispričali su očevici lokalnom portalu. Nakon što je staford ubio psića, odvukao ga je malo niže do ograde. Stafordu niko nije mogao da priđe. “Igrao” se sa ubijenim maltezerom, povremeno bi napravio krug po dvorištu, a potom bi se ponovno vratio do psića.

Organizatori sajma su zbog incidenta zatvorili sve ulaze u dvorište na sat vremena dok nije došao predstavnik azila. Oko 16.15 časova došao je predstavnik koji je uhvatio psa i stavio ga u kombi. Policija je takođe bila na mestu događaja. Prema prvim informacijama, staford navodno ima čip čije se očitavanje očekuje. Vlasnici ubijenog maltezera su starije osobe koje su zbog događaja u šoku.Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar