Nadica Ademov otvorila dušu o svom milioneru! Pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju dobija…

Folk pevačica Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila u vezi sa milionerom Damirom iz Nemačke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Instagram/Printscreen/ademov_nadica

Sinoć su organizovali proslavu rođenja naslednice u jednom prestoničkom restoranu. Nadica je sada pred kamerama pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i bogatog muža Damira.

– Ja sam gledala da se čuvam tokom trudnoće, jela sam svašta, ali umereno. Jedem sve što mi se jede i ne pazim nešto… – kaže Nadica i dodaje:

– Najlepša je uloga, ali je i teška, ali tu su majka i svekrva da pomognu. Suprug pelene ne menja, ali imam pomoć od njega i mislim da je tata za primer. Mislim da se nisam promenila, zračim nekom majčinskom energijom. Ja sam birala ime i mislim da nisam pogrešila, svima se dopada. Imali smo više imena, ali sam ja bila za to da bude Melina. Tata i ja smo to oldučili zajedno – poručuje pevačica i otkriva da li se Damir promenio otkad su dobili ćerku.

– Mislim da se nije promenio, za sada je dobar, ne mogu da se žalim… – kaže Nadica i dodaje:
– Mislim da sam najbitnije ostvarila i hvala dragom Bogu što je tako, sve ostalo polako, doći će sve na svoje. Ja sam trenutno najsrećnija mama na svetu. Ovo nije prvi Melinin izlazak u grad, šetamo po 20 minuta, ali je sada prvi put izašla uveče. Meni je to najdraži poklon – kaže folkerka i otkriva da li ima dadilju, ali i da li je spremna da zapeva.

– Za sada nemamo dadilju, ali verovatno će u nekom momentu biti potrebna. Za sada je aktivna baba. Sigurno je da ću večeras zapevati nekoliko pesama, neću mnogo… Pevala sam do sedmog meseca – poručuje Nadica.Izvor: Pink, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar