Saslušan muškarac osumnjičen da je pretukao policajca u kafiću na Vračaru: Izneo odbranu pred tužiocem

Upućivao mu je pogrdne reči, vređao ga i psovao, potom ga udario u glavu, a kada je A. N. pokušao da ga privede, ovaj mu je slomio prst

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

N. P., osumnjičen da je u jednom kafiću na Vračaru napao policajca i naneo mu teške telesne povrede saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

“Priznao je da je napao policajca. Udario ga je po glavi i s obzirom da mu je slomio prst, radi se o teškim telesnim povredama. Napadač nema krivični dosije, te je pušten da se brani sa slobode i naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje. Biće saslušani i pripadnici MUP-a, odnosno, policajac koji je napadnut i kolega koji je bio sa njim. Takođe će biti i saslušani svedoci, tačnije, osobe koje su prisustvovale ovom incidentu”, rečeno je nezvanino za Telegraf.

Policajac A. N. bio je na dužnosti, u uniformi kada je napadnut.

Napadač je dobacivao stolu gde je A. N. sedeo sa kolegom. Upućivao mu je pogrdne reči, vređao ga i psovao, potom ga udario u glavu, a kada je A. N. pokušao da ga privede, ovaj mu je slomio prst.

Prema informacijama Telegrafa, policajac je primljen na VMA-a gde su mu lekari konstatovali tešku telesne povredu i nedavno je pušten na kućno lečenje.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno mu je zadržavanje.

Napad se dogodio 22. novembra ove godine oko 19 sati.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar