Znate li šta ljuštenje POMORANDŽE govori o vašoj vezi? Čudan trend na TikToku nudi odgovor (VIDEO)

Pojavio se takozvani test korom pomorandže, koji predstavlja najnoviju "nagaznu minu" inspirisanu TikTok trendom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/congerdesign

Ako ste mislili da TikTok trendovi ne mogu postati bizarniji nego što već jesu, imamo poslasticu za vas. Naime, pojavio se takozvani „test korom pomorandže” koji navodno otkriva mnogo o vašem partneru i stanju vaše veze, a ako još niste čuli za njega, tiktokerka Ana Birmingem je objasnila o čemu se radi.

– Kada vam partner učini uslugu, to je nešto što ste savršeno sposobni da uradite sami – rekla je ona, objašnjavajući da su to male stvari, poput jednostavnog ljuštenja pomorandže.

@annabhamm

the orange peel theory explained🍊👩🏻‍❤️‍👨🏼 #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice

♬ Dream Away – Ramol

– Recimo da mrzim guljenje pomorandže iz bilo kog razloga, ali stvarno volim pomorandže. Pitam svog partnera, “Hej, dušo, da li bi oljuštio ovu narandžu za mene?” i on može da kaže: “Naravno, ljubavi, nema problema”, ili “Ne, ti si savršeno sposobnia da sama oguliš tu pomorandžu” – počela je ona da objašnjava.

– Ili možda moj partner već zna da se je ne petljam sa citrusima i narandža je već oguljena i pripremljena za mene – dodala je ona.

Ana tvrdi da odgovor otkriva mnogo o njegovom “odnosu prema vama i vašoj vezi” i poziva ljude da “nikada ne traže” od partnera da im čine takve usluge jer bi to već trebalo da rade, a ako ne rade, to bi trebalo da bude znak upozorenja.

@neanotmia

Feelings

♬ We’ll Never Have Sex – Leith Ross

Ova teorija je naišla na brojne reakcije tiktokera, a mnogi su se složili sa Anninim mišljenjem.

„Moj jezik ljubavi je teorija o kori od pomorandže“, prokomentarisala je jedna tiktokerka, dok je druga dodala: „Ovo me je odmah navelo da pomislim kako moj tata uvek guli mamine pomorandže bez pitanja jer ona to mrzi“.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar