Nesvakidašnje scene u Valjevu: Treneri se potukli na košarkaškoj utakmici

Tužilaštvo će se o ovoj nesvakidašnjoj tuči izjasniti nakon uvida u video nadzor i nakon toga sledi kvalifikacija ovog događaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/rawpixel.com

Nesvakidašnja tuča dogodila se sinoć u valjevskoj Hali sportova u toku utakmice, kada su se nakon napada kadeta potukli treneri košarkaških klubova „Metalca” i „Radničkog”.

Kako se saznaje, do incidenta je došlo u poslednjem minutu prve četvrtine košarkaške utakmice, kada je košarkaš (15) “Radničkog” udario pesnicom u glavu vršnjaka košarkaša “Metalca”.

– Potom, umesto da smire situaciju došlo je do tuče između trenera obe košarkaške ekipe A.I. (51) i V. P. (41). Na teren su potom ušli i roditelji košarkaša, koji su bili na tribina – rekao je izvor Informera i dodao da je nakon toga utakmica prekinuta.

Kako se saznaje, petnaestogodišnji dečak koga je vršnjak udario pesnicom u glavu je zadobio lakše telesne povrede, dok treneri dva kluba nisu imali vidljive povrede.

Tužilaštvo će se o ovoj nesvakidašnjoj tuči izjasniti nakon uvida u video nadzor i nakon toga sledi kvalifikacija ovog događaja.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar