Aleksandra se umalo porodila u kolima: Tata pozvao policiju, zahvaljujući njima stigli u porodilište

Kolaps, a oni moraju do porodilišta. Ali, setio se ponosni suprug i otac sada već treće devojčice i pozvao u pomoć policiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/jarmoluk

Aleksandra Nikolić iz Jajinaca umalo se jutros porodila u kolima, da se njen suprug Uglješa nije setio i pozvao policiju u pomoć.

Kako je za Telegraf.rs ispričao ponosni suprug i otac, sada već tri devojčice, njegova supruga je jutros oko 5.20 osetila kontrakcije. Pitao ju je da ostane kod kuće, da ne ide na posao, ali mu je ona rekla da nema potreba.

Ipak, čim je stigao na posao, u Vojnomedicinsku akademiju (VMA), vratio se kući, kao da je znao.

– Danima smo išli u porodilište i svaki dan su nas vraćali. Jutros je u 5.20 osetila kontrakcije. Ja sam se spremao za posao i pitao je da li da ostanem kući. Kaže: “Idi”. Došao sam na posao, ispričao šefu, i vratio se kući po nju. Krenemo kolima ka porodilištu i dolazimo do Medakovića 3, gde smo naleteli na gužvu – priča Uglješa za Telegraf.rs.

Kako kaže, video je “koliko je sati”, što bismo rekli, i da će se ako ne prođu tu gužvu, poroditi u kolima.

– Pozvao sam policiju, i uz njihovu asistenciju smo prošli par semafora. Snašao sam se – smeje se Uglješa kog smo zatekli u momentu kada je krenuo da nosi stvari za mamu i bebu u porodilište.

Otkriva nam da se po dolasku u porodilište u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara Aleksandra veoma brzo porodila.

– Ušli smo unutra i odmah su je stavili na sto. Javila mi se da su dobro i ona i beba. Dobili smo treću ćerku, zove se Valentina. Kod kuće je čekaju još dve sestre – Kristina i Katarina – ispričao je Uglješa za Telegraf.rs.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar