Dnevni horoskop za 10. novembar: Evo šta može da očekuje svaki znak zodijaka ovog petka

Mesec danas pravi izazovne aspekte

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Ovan

Mesec pravi izazovan aspekt sa Uranom u astrološkom polju posla, donoseći vam vanredne troškove. Napet aspekt sa Plutonom u kući karijere, upozorava da izbegavate rasprave sa nadređenima. Dobijate romantičnu poruku od jedne Vage.

Bik

Izazovni aspekti Meseca sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim preterivanju u svemu, a posebno u trošenju novca. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi, nagoveštava poznanstvo sa mlađom osobom.

Blizanci

Kvadrat između vašeg vladaoca Merkura i Saturna u devetoj astrološkoj kući, odgovara Blizancima koji rade u turizmu, marketingu, bave se predavaštvom ili često putuju zbog posla. Pozicija Meseca upozorava da see klonite nepotrebnih troškova.

Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa, pod uticajem Venere, planete novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama i građevinskim radovima. Odložite dogovore sa strancima, a ukoliko to nije moguće, budite oprezniji.

Lav

Mesec u astrološkoj kući komunikacija, pravi napet aspekt sa Uranom, vladaocem partnerskih odnosa, donoseći vam rasprave sa voljenom osobom. Na kraćem putu ili predavanju, slobodni Lavovi mogu da upoznate šarmantnu osobu. Jedan Strelac misli na vas.

Devica

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u sekstilu sa Venerom u astrološkom polju tajni, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnih poslova. Niste sigurni da bračni partner razume vašu potrebu da postavite stvari na svoje mesto u vašem odnosu.

Vaga

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uticajem Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam rasprave, ljubomorne scene, raskid ili privremeno razdvajanje od voljene osobe. Novac stiže preko poslova u medijima, filmskoj industriji ili rada na nekom društvenom projektu. Dobijate SMS od Blizanaca.

Škorpija

Sa Mesecom u astrološkom polju intuicije koji pravi inkonjunkciju sa Uranom, planetom otkrića, imate ideju kako da realizujete projekat sa strancima ili na koji način da se priključite seminaru ili nekom vidu stručnog usavršavanja.

Strelac

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, blizu Urana,podstiču vašu ambiciju o zajedničkom poslovnom aranžmanu sa prijateljima, naročito ako imate privatnu firmu. Preko neke društvene mreže, možete da upoznate interesantnu, mladoliku osobu.

Jarac

Mesec u astrološkom polju karijere, pod uplivom vašeg suvladaoca Urana iz Bika, donosi vam vanredne troškove. Aspekti sa vašim vladaocem Saturnom opominju na oprez prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Rak vam šalje romantičnu poruku.

Vodolija

Aspekti vašeg vladaoca Urana sa Mesecom, donose nove šanse privatnicima, naročito ako sarađuju sa osobama koje žive u inostranstvu. Zbog pozicije Venere, planete ljubavi, očekuje vas susret sa nekim s kim ste nekada bili vrlo bliski.

Ribe

Aspekt Urana i Meseca u astrološkom polju novca, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem mladih. Osoba koju poznajete preko posla šalje vam romantičnu poruku.Izvor: luftika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar