Astrolozi tvrde da je ovaj DATUM najvažniji u novembru: To je šansa za novi početak i velike promene

Strpljenje i ležernost, uz razumno održavanje osećaja odgovornosti, mogli bi se isplatiti ovog meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Giani Pralea

Novembar nam je počeo s preko potrebnim osećajem sporosti i tišine nakon dramatične sezone pomračenja, a kako Saturn usporava svoje kretanje pre nego što završi retrogradni hod 4. novembra – podsećamo se da je vreme suštinski začin svakog recepta.

Strpljenje i ležernost, uz razumno održavanje osećaja odgovornosti, mogli bi se isplatiti ovog meseca, kažu astrolozi, koji kažu da je 13. novembar veoma važan.

Šta nas očekuje 13. novembra?

Naime, veruje se da posle 13. novembra imamo šansu za novi početak na svim poljima i da je mudrije ostaviti svaku važnu odluku, potpisivanje ugovora, bitne razgovore i velike promene za period posle ovog datuma.

Trineasti dan novembra nas, takođe, usmerava ka našim emocionalnim dubinama kada mlad mesec ulazi u znak Škorpije. To će nam dati priliku da zaista uronimo u ono što je važno u životu, pa očekujte da će se strasti uzburkati. Mlad mesec u Škorpiji uvek nas tera da idemo srcem, a ne glavom, pa ni ovaj neće biti izuzetak.

Mesec će, uz to, činiti moćnu opoziciju inovativnom Uranu, pa je vreme da prihvatite neuobičajene perspektive i izađete iz svoje zone komfora, a sve će pojačati intenzivni Mars, koji će takođe biti u Škorpiji. Ako ostanete fleksibilni i otvoreni za promene, to će vam pomoći da sprečite izlive besa, koji bi mogli da se dogode ako budete zatečeni nespremni.

Na koga će najviše uticati mlad mesec u Škorpiji 13. novembra?

Posebno se očekuje da će Škorpije osetiti velike promene s mladim mesecom u njihovom znaku jer će se u istom polju Zodijaka naći i njihova planeta Mars.

Pripadnicima ovog horoskopsko znaka astrolozi predviđaju dosta iznenađenja i, čak, šokova.

Ipak, ako uzmete stvar u svoje ruke i vi budete taj koji pokreće promene i menja obrasce, ne samo što ćete izbeći stres već možete da dobijete mnogo.

Pred škorpijama je konačni osećaj kontrole i slobode, a kad god mogu treba da naprave distancu i dozvole svemu što ih remeti i koči da nestane iz njihovog života.Izvor: Glossy

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar