Oko ovoga su se kladili! Metju Peri pobedio Brusa Vilisa u opkladi

Svet je šokirala vest o smrti glumca Metjua Perija, koji je otelotvorio lik voljenog Čendlera Binga u "Prijateljima"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
YOUTUBE/Q with Tom Power

Glumac je pronađen mrtav u đakuziju, a sumnja se da je imao srčani udar, nakon čega se udavio. Imao je 54 godine.

Kako su sezone “Prijatelja” prolazile, sve više holivudskih zvezda je gostovalo u seriji. Među njima je i Brus Vilis, koji se već neko vreme bori sa demencijom. Vilis se pojavio u tri epizode u šestoj sezoni popularne serije kao Pol Stivens, otac studentkinje sa kojom je Ros započeo vezu. U međuvremenu, Rejčel se spetljala sa njim, pa se Vilis, za razliku od nekih drugih gostiju, pojavio u čak tri epizode. I sve to – zbog opklade?

Metju Peri je jednom rekao da je Vilis gostovao u “Prijateljima” jer je izgubio opkladu. Peri je u svojim memoarima naveo da su on i Vilis bili veoma dobri prijatelji od trenutka kada su se upoznali na snimanju filma „Ubica mekog srca“.

Vilis je, napisao je Peri, bio uz njega kroz teška vremena i borbu protiv zavisnosti.

– Bila je velika razlika između mene i Brusa. On je bio član partije, a ja zavisnik. Mogao je da se ‘isključi’. Mogao je da se zabavlja po ceo dan, ali onda bi dobio scenario kao što je ‘Šesto čulo’ i sve zaustavio. On nema taj gen, nije zavisnik – napisao je Peri u svojim memoarima.

– Bez obzira na žurku, svi smo bili profesionalci na snimanju – dodao je on. Brus i Met su se kladili oko filma ‘Ubica mekog srca’. Vilis nije bio siguran da li će film biti uspešan, Peri mu je rekao da će biti. I oni su se kladili. Ako Peri pobedi, Vilis mora da glumi u Prijateljima, te smo tako dobili priliku da poznatog glumca vidimo u kultnoj seriji.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar