SRBIN UBIJEN U SIDNEJU: Brutalno pretučen, izboden, pa upucan, svedoci otkrili detalje

Srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden, a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Sidnej
Foto/Printscreen/You Tube

Australijska policija uhapsila je Maseija T. (19) zbog sumnje da je 29. jula u Sidneju ubio Srbina Dejana Radulovića, zvanog Deni Srbin.

Kako prenose australijski mediji, srpski državljanin je posle svađe sa dvojicom muškaraca na ulici brutalno pretučen, izboden a potom upucan u luksuznom predgrađu Sidneja.

– Maseij T. je optužen za ubistvo. Pet policajaca je upalo u njegovu kuću u utorak ujutru. Zatekli su ga u kući bez majice, na snimcima se vidi kako mirno sedi i razgovara sa policijom, koja je potom pretresla njegovu kuću, stavila mu lisice i odvela ga u stanicu policije. Njemu je odbijena kaucija i danas bi trebalo da bude izveden pred sud – prenose mediji i navode da je iz kuće odneta garderoba koja će biti predmet forenzičke analize.

Oni podsećaju da je kobne noći policija na mestu zločina zatekla Radulovića sa teškim povredama glave i tela. On je prebačen u bolnicu Kraljevskog princa Alfreda, ali je uprkos naporima lekara preminuo.

Obdukcijom je utvrđeno da je osim povreda nožem imao i prostrelnu ranu na telu.

– Tokom istrage je utvrđeno da su svedoci videli da se Radulović svađao sa dvojicom muškaraca pre nego što je zadobio povrede. Oni su, kako je otkriveno, pobegli sa mesta zločina u belom džipu – saopštio je portparol policije Novog Južnog Velsa šta je otkriveno tokom istrage ubistva Srbina.

Auto je, kako navode, pronađen ubrzo a u njemu je policija otkrila i pištolj. Australijski mediji prenose i da je Radulović u vreme ubistva bio na uslovnoj slobodi zbog trgovine drogom. Policija sumnja, kako navode, da se u neraščišćenim poslovima oko droge krije i motiv zločina.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar