Bolji dokaz nije potreban: Evo zašto su engleske sudije najgore u Evropi (VIDEO)

Mateo Kovačić u 28. minutu dobio samo žuti karton, a čini se da je morao crveni. Sedam minuta kasnije opet oštro startovao, trebalo je da bude isključen, ali je Majkl Oliver samo odmahnuo rukom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com/taniadimas

Skandal za skandalom niže se u engleskom fudbalu u režiji sudija.

Prošle sedmice, arbitri su poništili regularan gol Liverpula na gostovanju Totenhemu, zbog čega se Udruženje sudija (PGMOL) odmah izvinilo, a zatim na zahtev „redsa” objavilo audio snimak totalne zbrke koja je vladala u VAR sobi.

Nova bruka za najjaču ligu na svetu dogodila se na današnjem derbiju Arsenal – Mančester siti, a oštećen je domaćin, i to u dva navrata.

Mateo Kovačić je u 28. minutu preošto startovao na Martinu Edegardu, a sudija Majkl Oliver mu je pokazao samo žuti karton. Čini se da je bilo elemenata za crveni, ali iz VAR sobe je stigla potvrda odluke na terenu.

Sedam minuta kasnije, Kovačić je morao da bude isključen. Opet je oštro startovao, zaradio makar drugi žuti karton, ali je Oliver samo odmahnuo rukom.

Ovog puta arbitri iz VAR sobe, po pravilima, nisu mogli da reaguju, ali je veliko pitanje kako čovek sa FIFA značkom nije vidio ono što je bilo jasno svima na „Emirejtsu”…Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar