Eilen iz Kine se doselila u Beograd sa svojom ćerkom, dala je oglas da traži stan u Mirijevu i oduševila ceo internet (FOTO)

"Nešto jako lepo uslikano u Mirijevu",piše u objavi na Instagram

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

U beogradskom naselju Mirijevo pojavio se oglas jedne Kineskinje koja sa ćerkom traži stan, a zbog onoga što je napisala na komadu papira mnogi Beograđani su bili oduševljeni.

– Zdravo, ja sam Eileen, majka iz Kine. Došla sam u Beograd sa ćerkom, slatkom devojčicom. Moju ćerku i mene su duboko privukli prelepo Mirijevo i ljubazni ljudi. Zaista bismo želele da živimo ovde i zato smo tražili da iznajmimo mali stan koji nam odgovara – navodi se u oglasu i dodaje:

– Imamo dobre osobine, volimo da se družimo, budemo ljubazni prema drugima, imamo dobre navike, volimo čistoću i brinućemo o vašem stanu kao da je naš dom.

Foto: Printscreen/Instagram

Ali, Eileen je istakla i da ima specifične uslove što se tiče stana.

– Specifični zahtevi su da stan bude male veličine, da ima dobro osvetljenje, da ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i po mogućnosti da bude kompletno namešten i spreman odmah za useljenje. Pošto dete ovde ide u školu treba da podnesemo zahtev za boravak u Srbiji.

Oglas se pojavio i na beogradskim instagram stranicama.

– Nešto jako lepo uslikano u Mirijevu – piše u objavi na Instagram stranici @serbialive_beograd uz fotografiju oglasa.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar