Novi TikTok trend potpuno zbunjuje žene! RIMSKO CARSTVO je izgleda opsesija muškaraca? (VIDEO)

Muškarci i žene podjednako su učestvovali u kreiranju trenda, jer u snimcima žene žele da saznaju koliko često njihovi partneri razmišljaju o pomenutoj antičkoj državi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/elukac

Već nedeljama na društvenim mrežama nemoguće je zaobići dve reči – Rimsko carstvo.

Muškarci i žene podjednako su učestvovali u kreiranju trenda, jer u snimcima žene žele da saznaju koliko često njihovi partneri razmišljaju o pomenutoj antičkoj državi. Odgovori su otkrili da ni sanjali nismo koliko je muškarcima stari Rim važan, a nastanaku trenda doprinelo je i to što je ova tajna, skrivena takoreći celoj planeti pred nosom, odjednom otkrivena da bi svi mogli da je analiziraju.

Šta imaju zajedničko Niki Minaž i Marko Aurelije? Oboje imaju jake veze sa Rimskim carstvom i oboje su trenutno u trendu u pop kulturi. Trinidađanka Niki Minaž ima alter ego po imenu Roman Zolanski (po reditelju Romanu Polanskom).

Roman je, navodno, njen brat blizanac, on je zao i pojavljuje se kada je Niki ljuta. Pesma pod nazivom Roman’s Revenge (Romanova osveta) nalazi se na debi-albumu popularne hip-hop umetnice, Pink Friday iz 2010. godine. Marka Aurelija ne treba posebno predstavljati, kao ni njegove veze sa Rimskim carstvom.

Poslednjih nedelja, međutim, na Tik-Toku žene otkrivaju koliko često muškarci razmišljaju o Rimskom carstvu. Odgovori mladića i muškaraca ukazuju na učestalost koja je bila šokantna i za žene koje su snimale video-snimke od kojih su neki postali planetarno popularni, kao i za gledaoce – korisnike društvenih mreža.

Koliko su muškarcima stari Rimljani na pameti počeli smo da saznajemo kada je korisnik Instagrama Gaius Flavius u kratkom klipu poručio damama da ne znaju koliko je to često. Ubrzo su na Tik-toku žene počele da objavljuju snimke sa svojim muževima ili momcima u kojima ih pitaju koliko često razmišljaju o Rimskom carstvu ili makar da kažu kada su poslednji put razmišljali o njemu.

Sudeći po najpopularnijim odgovorima, oni koji ne razmišljaju o Rimskom carstvu svakog dana ili najmanje tri do četiri puta mesečno, nešto rade pogrešno.

Muškarci uglavnom deluju ozbiljno kada odgovaraju, te pokušavaju da odbrane svoje stavove kao potpuno uobičajene kada se njihove partnerke iznenade zbog toga što nisu bile svesne da njihovi partneri toliki deo života posvećuju ovom istorijskom periodu.

@asroma I think we win this trend 😏 #asroma #football #seriea #romanempire ♬ Aaron Hibell destroyer of worlds – Aaron HibellIzvor: RTS

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar