Evo gde bi svaki horoskopski znak mogao da upozna svoju srodnu dušu

Evo gde bi, prema mišljenju astrologa, svaki znak mogao da pronađe svoju bolju polovinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/sept commercial

Kada je u pitanju ljubav, svako ima svoju priču, svoj put i, svakako, posebno mesto na kojem je upoznao svoju srodnu dušu. Budući da su svi horoskopski znakovi karakterno različiti, ne provode svoje slobodno vreme na istim mestima. Evo gde bi, prema mišljenju astrologa, svaki znak mogao da pronađe svoju bolju polovinu.

Ovan

Ovnovi su avanturisti i puni energije. Srodnu dušu bi mogli da upoznaju tokom sportskih takmičenja, na planinarenju ili na nekom uzbudljivom događaju, poput koncerta.

Bik

Bikovi uživaju u udobnosti i senzualnim užicima. Idealno mesto za pronalazak ljubavi za Bikove bi mogao da bude vinski festival, kulturni događaj ili gastronomska radionica.

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni. Svoju srodnu dušu bi mogli da upoznaju na književnoj večeri, seminaru ili prilikom nekog putovanja.

Foto: Unsplash/Christopher Burns

Rak

Za osetljive Rakove porodica i dom su najvažnije stvari. Za njih bi moglo biti ključno upoznavanje novih ljudi preko porodičnih događanja ili prijateljskih okupljanja.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na mestima gde imaju priliku da zasijaju, poput pozorišnih dasaka ili stand-up nastupa.

Devica

Device su analitične i često vole da pomažu drugima. Svoju bolju polovinu bi mogle da upoznaju tokom volontiranja u nekoj humanitarnoj organizaciji ili tokom radionice na kojoj usavršavaju svoje veštine.

Vaga

Vage teže harmoniji i ljubavi. Umetničke izložbe, muzičke večeri ili čak plesne radionice, mogle bi da budu savršena prilika za upoznavanje novih ljudi.

Foto: Unsplash/ Toa Heftiba

Škorpion

Za Škorpione su ključni dubina i intenzitet. Za njih bi bilo idealno upoznavanje na mestima gde se raspravljaju dublje teme, poput psiholoških ili filozofskih seminara.

Strelac

Strelci su putnici u potrazi za istinom. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na dalekom putovanju ili na kursu joge i meditacije.

Jarac

Jarčevima su važni odgovornost i postignuće. Konferencije, poslovni sastanci ili čak poslovni kursevi mogli bi da budu mesta gde će pronaći srodnu dušu.

Vodolija

Vodolije su inovativni i često povezani s humanitarnim radom. Tehnološki sajmovi, ekološki festivali bi mogli da budu mesto njihovog susreta sa srodnom dušom.

Ribe

Foto: Unsplash/Khamkéo Vilaysing

Ribe su sanjari i empatičari. Za njih bi moglo biti idealno upoznavanje na kreativnoj radionici, u galeriji ili čak na plaži dok gledaju zalazak sunca.Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar