Nesvakidašnja krađa na Goliji: Porodici Perišić bahati lopovi upali na imanje i ukrali lekovitu voćku

Perišići dosta vremena provode na svom imanju, pa su očigledno bahati lopovi pratili sistuaciju i upali u voćnjak kad na imanju nije bilo nikoga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Nesvakidašnja krađa dogodila se na Goliji na imanju porodice Perišić koja na ovoj planini ima vikendicu, ali i zasade aronije. Nepoznati počinioci su upali na njihovo imanje i obrali ceo rod posađenog voća.

– Ni ograda očigledno nije sprečila kradljivce, upali su i sve odneli. Ovo je zadnje vreme došlo, beskrupulozni lopovi kradu sve što im se nađe pod ruku. Da li će to voće da prodaju ili sami da iskoriste.. ko zna, to je veoma lekovita voćka, kažu za RINU malobrojni meštani podgolijskih sela.

Perišići dosta vremena provode na svom imanju, pa su očigledno bahati lopovi pratili sistuaciju i upali u voćnjak kad na imanju nije bilo nikoga.

– Aroniju smo zasadili na preporuku, za lične potrebe, u svrhu zdravlja nas, naše dece i unučića, i nismo ni slutili da bi se neko usudio da iskoristi vreme koje nismo tu i uzme nešto tuđe za sebe. Jedino rešenje vidimo u postavljanju video nadzora, zaključila je gospođa Perišić za ivanjički portal Info liga.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar