Pretužna priča iz Maroka: Zgnječen betonom otac pokušao sina da zaštiti telom

Razaranja su dovela do teških posledica po porodice u selu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Guardian printscreen

Razoran zemljotres koji je pogodio Maroko ostavio je za sobom stravična razaranja u podnožju planine Atlas, a jedno od najpotresnijih svedočanstava dolazi iz sela Amizmiz.

Devojčica iz ovog sela je, nakon što je njena kuća potpuno uništena, spašena iz ruševina. Nažalost, njen otac je izgubio život, a strahuje se da su i majka i brat mrtvi, prema izveštaju “Sky News”.

Selo Amizmiz je pretrpelo ogromna razaranja od zemljotresa, sa mnogim kućama koje su potpuno sravnjene sa zemljom. Razaranja su dovela do teških posledica po porodice u selu.

U jednom trenutku, selo je bilo dom porodici Milud, gde je otac bio lokalni načelnik policije. On je, pokušavajući da zaštiti svog sina, položio svoj život preko njegovog. Njegovo telo je pronađeno, dok se supruga i sin i dalje vode kao nestali. Devojčica, njihova ćerka, preživela je sa slomljenom nogom i sada se nalazi u bolnici u Marakešu.

Očevi vapaji za pomoć tokom prvih trenutaka nakon zemljotresa su odjekivali, ali su nažalost utihnuli, ostavljajući iza sebe duboku tugu i bol.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar