Susret sa “VRELOM MAMICOM” iz Novog Sada umalo ga nije koštao glave: Oteli mušteriju seksualnih usluga

Кao obrazloženje je navodila strah, ali nije znala da kaže kako to da su zabeleženi video snimci njenog partnera na kojem je ona zlostavljala svoju seksualnu mušteriju u iznajmljenom novosadskom stanu, a sve uz njeno smejanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com/

Na suđenju, delimično zatvorenom za javnost, u novosadskom Višem sudu, M.P. (36) iz Bogatića i B.Ć. (41) iz istog mesta s poslednjim boravištem u Novom Sadu, kojima se pripisuje da su u emotivnoj vezi počinili krivično delo otmice njenog klijenta u prostituciji, juče je okrivljeni odustao od najavljenog iznošenja odbrane u ovo fazi postupka, a optužena je davala iskaz oko dva i po sata u kojem je negirala delo koje joj se stavlja na teret.

Ona je suštinski rekla da je sve što je po optužbi radila to počinila iz straha za svoj život i život njene dece, jer je veoma često bila meta njegove agresivnosti.

Ona nije uspela juče da ubedljivo objasni predsednici veća sudiji Ivani Josifović kako to da je u vezi koja je trajala godinama ona sve to činila i na kraju se mirila s prvookrivljenim koji je proveo nekoliko godina na robiji zbog raznih krivičnih dela i koji je istovremeno bio u vanbračnoj zajednici s drugom ženom i imao s njom maloletno dete.

Кao obrazloženje je navodila strah, ali nije znala da kaže kako to da su zabeleženi video snimci njenog partnera na kojem je ona zlostavljala svoju seksualnu mušteriju u iznajmljenom novosadskom stanu, a sve uz njeno smejanje.

U optužnici se navodi da su okrivljeni zajedničkom pretnjom odveli oštećenog nasilno uz pretnju ubistvom nakon što je u stan, koji je ona iznajmila na Bulevaru oslobođenja, kod policijske stanice, došao klijent koji se javio preko internet sajta „Seksi mamica” . Кako nije išlo sve glatko, gost je hteo da ode, ali je je iskočio iz druge prostorije njen dečko Milan koji je navodno rekao da ovaj zbog poniženja „njegove mame” treba da plati 9.000 evra. Navodno, on je i ranije tokom njenih pružanja usluga praktikovao da se prikriva.

Njagov zadatak je bio, po jučerašoj izjavi optužene, da se tu nađe u slučaju zaštite i eventualnih problema oko isplate, ali ispostavilo se na kraju ročišta da je on i nalazio zadovoljstvo u gledanju “vrele akcije” koju je mogao da vidi iz prikrajka.

Prema optužnom aktu, lane, u noći između 5. i 6. jula mušterija je bila nezadovoljna uslugom, tražila je 50 evra nazad, kada je potom M.P. pretio nožem iz kuhinje i kada su iz nisana oštećenog parkiranog ispred zgrade uzeli još oko 400 evra, koje je ona navodno odmah predala saučesniku. Potom su pokušali da iznude još više hiljada u ovim devizama uz priznanicu o dugu i teranja na to da prepiše vozilo na njihovog poznanika. Oštećeni je na kraju završio prinudno doveden u jednom beogradskom stanu, prijatelja okrivljenih, odakle je nakon „sklopljenog dogovora„, uspeo da ode. Policija je uskoro uhapsila okrivljene i oni su juče privedeni iz novosaskog pritvora na otvaranje dokaznog postupka.

– Milan mi je pružao zaštitu bez obzira što nisam imala prethodno problema. Zatvorila sama kafanu u mom mestu, koja je dobro radila i pobegla od njega i njegovih nasrtaja. Radila sam u Novom Sadu jedno vreme pošteno, prodavala sam na pijaci, ali sam imala novčanih poteškoća. Ušla sam u prostituciju, iznajmila stan, a tog dana imala sam jednu mušteriju pre podne, a ovaj čovek je stigao uveče. U oba slučaja M.P. je bio na terasi. Bez obzira na to koliko to čudno zvuči, on se nije bunio što sam se okrenula takvoj zaradi. Nije mi bio makro, on je takve ljude prezirao, ali nismo imali ni dogovor o njegovoj zaradi, ja sam ga častila, od slučaja do slučaja. Iz celog ovog događaja kod mene je završilio samo 50 evra, koji mi je dao oštećeni da bi mu omoguićila to što je tražio – kazala je juče okrivljena.

Pretres se nastavlja ispitivanjem svedoka.Izvor: Dnevnik.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar